ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ «ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» ΣΤΗΝ ΚΕΛΛΗ

kellh_giatroi_kosmoy

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε η εκδήλωση «Γιατροί του Κόσμου» στην Τοπική Κοινότητα Κέλλης, με τη συνεργασία της ΜΚΟ Γιατροί του Κόσμου, της ομάδας εθελοντών αιμοδοτών «Αδελφότης εξ Αίματος», της ΜΚΟ «Ιερά Δρυς Κέλλας» και της Τοπικής Κοινότητας Κέλλης του Δήμου Αμυνταίου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση του έργου των «Γιατρών του Κόσμου» από την κα Δήμητρα Αργυροπούλου και συνεχίστηκε με την εισήγηση του νοσηλευτή και διασώστη, κου Αλέξανδρου Τουμπέλη, με θέμα «Εισαγωγή στις πρώτες βοήθειες».

Μετά την εκδήλωση ο Δήμαρχος Αμυνταίου, κος Μάκης Ιωσηφίδης, δήλωσε «Οι τοπικοί φορείς της Κέλλης έχουν παράδοση στην πραγματοποίηση σημαντικών εκδηλώσεων, που προβάλουν το έργο σημαντικών οργανισμών και προσωπικοτήτων, ενώ ταυτόχρονα προωθούν το πνεύμα του εθελοντισμού και της προσφοράς του καθενός μας προς το κοινωνικό σύνολο. Ο Δήμος Αμυνταίου θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό όλων των φορέων που παράγουν έργο και προάγουν αξίες που είναι απαραίτητες για τη βελτίωση της κοινωνίας μας».

Pin It

Αφήστε μια απάντηση