Από το αστυνομικό δελτίο

Σύλληψη δύο (2) ατόμων για απάτη στη Νεάπολη Κοζάνης

 

Απογευματινές ώρες της 21-03-2011 από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νεάπολης συνελήφθησαν στη Νεάπολη Κοζάνης δύο ημεδαποί, ηλικίας 39 και 40 ετών, για απάτη.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας ανωτέρω δράστες προσποιούμενοι τους εφοριακούς υπαλλήλους επιχείρησαν, χωρίς αποτέλεσμα, να αποσπάσουν χρηματικά ποσά από δύο (2) κατοίκους διαφορετικών Δ.Δ. Δήμου Βοΐου.

Eρευνάται η συμμετοχή τους σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

Οι δράστες με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Κοζάνης.

 

Σύλληψη ατόμου για ληστεία στην Πτολεμαΐδα

 

Απογευματινές ώρες της 21-03-2011 από διερχόμενο πολίτη και Αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Α.Δ. Κοζάνης συνελήφθη στην Πτολεμαΐδα 30χρονος υπήκοος Γεωργίας, για ληστεία.

Ειδικότερα, ανωτέρω δράστης με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσε την τσάντα 58χρονης ημεδαπής. Γινόμενος αντιληπτός από διερχόμενο πολίτη καταδιώχτηκε και ακινητοποιήθηκε. Στο σημείο προσέτρεξαν περιπολούντες Αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Α.Δ. Κοζάνης, οι οποίοι τον συνέλαβαν.

Η αφαιρεθείσα τσάντα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην παθούσα.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο ανωτέρω δράστης είχε διαπράξει στις αρχές του έτους μία (1) αρπαγή τσάντας και μία (1) κλοπή στην περιοχή της Πτολεμαΐδας.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκαεννέα (19) γυναικείες τσάντες.

Eρευνάται η συμμετοχή του σε άλλα αδικήματα.

Ο δράστης με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Κοζάνης.

 

Σύλληψη ατόμου για κλοπή στην Κοζάνη

 

Απογευματινές ώρες της 21-03-2011 από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης συνελήφθη στην Κοζάνη 42χρονος ημεδαπός για κλοπή που διαπράχθηκε μεσημεριανές ώρες τις ίδιας ημέρας.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση