Δήλωση του υποψηφίου δημάρχου Φλώρινας Αιμίλιου Ασπρίδη

Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής αναμέτρησης της 7ης Νοεμβρίου επιθυμώ να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους συνδημότες μας, τόσο εκείνους που εξέφρασαν με τη ψήφο τους τη στήριξη τους στο ψηφοδέλτιο μας, όσο και εκείνους που θα κληθούν την επόμενη Κυριακή να μας ψηφίσουν και έχουμε την πεποίθηση ότι θα εμπιστευτούν σε εμάς τελικά το μέλλον αυτού του τόπου.
Από τη μεριά μας θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι δώσαμε έναν πραγματικά έντιμο και πολιτισμένο προεκλογικό αγώνα, η φυσική κατάληξη του οποίου ήταν να πειστεί μια σημαντική μερίδα πολιτών από τις προτάσεις μας και να μας δώσει την εντολή να κόψουμε εμείς το νήμα και να μπούμε με αξιώσεις στην επαναληπτική διαδικασία για να παλέψουμε για ένα καλύτερο μέλλον που θα αφορά όλους τους δημότες.
Η νέα εκλογική αναμέτρηση ξεκινάει από μηδενική βάση. Σε αυτή τη νέα κινητοποίηση η φωνή σας θέλουμε να γίνει και δική μας και η αγωνία σας για τον τόπο να μορφοποιηθεί σε κοινή συσπείρωση και συστράτευση. Δε μας χωρίζει τίποτα, αντίθετα μας ενώνουν πολλά. Η κοινή αγωνία για τον τόπο μας και για το μέλλον των παιδιών μας. Και πάνω απ’ όλα μας ενώνει η Φλώρινα, μια μεγάλη αγκαλιά που μας εντάσσει όλους. Μαζί θα χαράξουμε νέους δρόμους για το αύριο του νέου μεγάλου δήμου.
Pin It

Αφήστε μια απάντηση