Εκδήλωση αφιερωμένη στη συμμετοχή των γυναικών στον ένοπλο λαϊκό αγώνα, διοργάνωσε η Επιτροπή Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ στη Φλώρινα

Εκδήλωση αφιερωμένη στη συμμετοχή των γυναικών στον ένοπλο λαϊκό αγώνα, μέσα από τις γραμμές του Δ.Σ.Ε. διοργάνωσε η Επιτροπή Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ στη Φλώρινα, την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου, στις 11,00΄ το πρωί, στο Πολιτιστικό Κέντρο Φλώρινας, με ομιλήτρια τη Γενική Γραμματέα της Κ.Ε. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.   Στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου λειτούργησε έκθεση φωτογραφίας και βιβλίου, ενώ μετά το τέλος της εκδήλωσης θα ακολούθησε πορεία προς τον ομαδικό τάφο των μαχητών του ΔΣΕ

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης η κ. Παπαρήγα απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων και ειδικότερα για το ζήτημα της αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας είπε χαρακτηριστικά: «Ξέρετε τι θυμίζει αυτό; Εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι», ενώ τόνισε ότι το ΚΚΕ είναι ριζικά αντίθετο και θα πολεμήσει αυτή την προσπάθεια.

Για το ταξίδι του πρωθυπουργού στην Ευρώπη, με αποκορύφωμα τη σύνοδο της ΕΕ, η γ.γ. του ΚΚΕ σχολίασε ότι «η μόνη λύση που μπορεί να δώσει η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι να διαπραγματευτούν μεταξύ τους μια νέα επίθεση εναντίον των εργαζομένων και την κατανομή της πίτας των κερδών και της ζημιάς».

Ερωτηθείσα, τέλος, για τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών, δήλωσε πως δε μπορεί να είναι σίγουρη για τίποτα, προσθέτοντας: «Εμείς ανά πάσα στιγμή είμαστε έτοιμοι, αλλά οι πρόωρες εκλογές δείχνουν και το εξής: Ότι ο λαός έχει την ευκαιρία κυριολεκτικά να τους τιμωρήσει όλους».

Pin It

Αφήστε μια απάντηση