Ένωση Γυμναστών Βορείου Ελλάδος -14ο Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού

14ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1 – 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

(ΓΩΝΙΑ ΟΔΩΝ Γ΄ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ)

ΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΕΝΩΣΗ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

 

Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει για τη διοργάνωση από την Ένωση Γυμναστών Βορείου Ελλάδος του 14ου Διεθνούς Συνεδρίου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη από 1 έως 3 Απριλίου του 2011.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΜΕΧΡΙ 18 / 3 / 2011.

Α. ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ: Το συνέδριο θα περιλαμβάνει: Ειδικές εισηγήσεις – Ελεύθερες ανακοινώσεις από όλο το φάσμα της αθλητικής επιστήμης (προφορικές και αναρτημένες) – Στρογγυλές τράπεζες και Εξειδικευμένα Σεμινάρια και workshops. Στους συμμετέχοντες στο συνέδριο θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Β. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ (ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΕΣ). Θα καλύπτονται τα παρακάτω θέματα της αθλητικής επιστήμης: Προπονησιολογία, Κινητική μάθηση, Κινητική ανάπτυξη, Αθλητιατρική, Αθλητική ψυχολογία, Βιοκινητική – Βιομηχανική, Αθλητική κοινωνιολογία, Αθλητικό δίκαιο, Ειδική αγωγή, Εργοφυσιολογία, Ιστορία Φυσικής Αγωγής, Αθλητισμός για όλους, Φιλοσοφία του Αθλητισμού, Οργάνωση και Διοίκηση του Αθλητισμού, Άθληση και αναψυχή, Βιοχημεία της άσκησης, Αθλητισμός και Διατροφή, Διδακτική και θεωρία της φυσικής αγωγής και του αθλητισμού, Ειδικά θέματα διαφόρων αθλημάτων, Χορός και Λαογραφία, Αθλητική τεχνολογία, Φυσιοθεραπεία, Ντόπινγκ, Μετρήσεις και αξιολόγηση, Αερόμπικ, Στατιστική, Φυσιολογία, Εργομετρία.

Γ. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ:

Στα πλαίσια του 14ου Διεθνούς Συνεδρίου θα διεξαχθούν και 5 εξειδικευμένα σεμινάρια:

1) Ημερήσιο Σεμινάριο Προπονητικής Βόλεϊ: Το σεμινάριο θα περιλαμβάνει θεωρητικό και πρακτικό μέρος στο γήπεδο. Το δικαίωμα συμμετοχής στο συγκεκριμένο σεμινάριο για όλους τους μετέχοντες στο 14ο Διεθνές Συνέδριο της Ε.Γ.Β.Ε είναι 12 Ευρώ έως τις 28 / 2 / 2011 και 15 Ευρώ από τις 1 / 3 / 2011. Στους συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα δοθεί χωριστή βεβαίωση συμμετοχής.

2) Ημερήσιο Σεμινάριο Προπονητικής Στίβου: Το σεμινάριο θα περιλαμβάνει θεωρητικό και πρακτικό μέρος στο γήπεδο. Το δικαίωμα συμμετοχής στο συγκεκριμένο σεμινάριο για όλους τους μετέχοντες στο 14ο Διεθνές Συνέδριο της Ε.Γ.Β.Ε είναι 12 Ευρώ έως τις 28 / 2 / 2011 και 15 Ευρώ από τις 1 / 3 / 2011. Στους συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα δοθεί χωριστή βεβαίωση συμμετοχής.

3) Ημερήσιο Σεμινάριο Προπονητικής Τένις: Το σεμινάριο θα περιλαμβάνει θεωρητικό και πρακτικό μέρος στο γήπεδο. Το δικαίωμα συμμετοχής στο συγκεκριμένο σεμινάριο για όλους τους μετέχοντες στο 14ο Διεθνές Συνέδριο της Ε.Γ.Β.Ε είναι 12 Ευρώ έως τις 28 / 2 / 2011 και 15 Ευρώ από τις 1 / 3 / 2011. Στους συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα δοθεί χωριστή βεβαίωση συμμετοχής.

4) Σεμινάριο Προπονητικής στην Κολύμβηση: Το σεμινάριο θα περιλαμβάνει θεωρητικό και πρακτικό μέρος στην πισίνα (στο πρακτικό μέρος θα μπορούν να συμμετάσχουν και όσοι παρακολουθήσουν το σεμινάριο εφόσον το επιθυμούν). Το δικαίωμα συμμετοχής στο συγκεκριμένο σεμινάριο για όλους τους μετέχοντες στο 14ο Διεθνές Συνέδριο της Ε.Γ.Β.Ε είναι 12 Ευρώ έως τις 28 / 2 / 2011 και 15 Ευρώ από τις 1 / 3 / 2011. Στους συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα δοθεί χωριστή βεβαίωση συμμετοχής.

5) Σεμινάριο Διδακτικής και Μεθοδολογίας στη Φυσική Αγωγή στην Εκπαίδευση: Το σεμινάριο θα περιλαμβάνει θεωρητικό και πρακτικό μέρος. Η παρακολούθηση του συγκεκριμένου σεμιναρίου για όλους τους μετέχοντες στο 14ο Διεθνές Συνέδριο της Ε.Γ.Β.Ε είναι δωρεάν. Στους συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα δοθεί χωριστή Βεβαίωση συμμετοχής.

Για όλα τα σεμινάρια θα υπάρχουν ειδικά δελτία συμμετοχής στο γραφείο της Ε.Γ.Β.Ε. και στη γραμματεία του συνεδρίου κατά τις ημέρες διεξαγωγής του. Η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής από όσους θελήσουν να τα παρακολουθήσουν, θα μας διευκολύνει στην καλύτερη οργάνωσή τους.

Δ. Συμμετέχοντες στο Συνέδριο:Στο επιστημονικό πρόγραμμα του Συνεδρίου θα συμμετέχουν προσκεκλημένοι ειδικοί επιστήμονες της Φυσικής Αγωγής και του Αθλητισμού, αθλητίατροι, αθλητικοί ψυχολόγοι, αθλητικοί μάνατζερς, προπονητές, κλπ. Κορυφαίες αθλητικές προσωπικότητες θα κληθούν να συμμετάσχουν τόσο στο επιστημονικό μέρος, όσο και στις υπόλοιπες εκδηλώσεις του συνεδρίου. Επίσημες γλώσσες του συνεδρίου είναι τα Ελληνικά και τα Αγγλικά και θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία.

Ε. ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ 14ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ:

1) Η ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.

2) ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ (FULL PAPER).

3) ΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ.

4) ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ POSTER.

ΣΤ. ΔΙΑΜΟΝΗ: Προτάσεις για τη διαμονή όσων συνέδρων έλθουν στη Θεσσαλονίκη για την παρακολούθηση του συνεδρίου της ΕΓΒΕ αλλά και για τους συνοδούς τους επεξεργάζεται η ΕΓΒΕ και θα τις ανακοινώσει σύντομα στο site στο ίντερνετ, αλλά και στο αμέσως επόμενο τεύχος του ενημερωτικού περιοδικού που θα κυκλοφορήσει σύντομα. Η κράτηση και η πληρωμή θα γίνεται απ’ ευθείας στα ξενοδοχεία από τους ενδιαφερόμενους. Είναι ευνόητο ότι η έγκαιρη πραγματοποίηση των κρατήσεων θα διευκολύνει και τα ξενοδοχεία και θα εξασφαλίζει τη διαθεσιμότητα των δωματίων στις προνομιακές τιμές.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Ε.Γ.Β.Ε., Προξένου Κορομηλά 51, Τ.Κ. 54622, Θεσσαλονίκη, Τηλ. και Φαξ: 2310 / 282512 – Διεύθυνση internet, www.egve.gr (όπου υπάρχουν και αναλυτικές πληροφορίες για το συνέδριο).

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΛΗΨΗΣ – ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΜΕΧΡΙ 18 / 3 / 2011

1. Η περίληψη πρέπει να είναι δακτυλογραφημένη σε μονό διάστημα (Microsoft Word 97 και μεταγενέστερα, με 10 cpi και γραμματοσειρά Arial).

2. Γράψτε τον τίτλο με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, τα ονόματα των συγγραφέων, το ίδρυμα ή και το τμήμα στο οποίο έγινε η μελέτη, διεύθυνση και πόλη με πεζά. Αφήστε ένα κενό διάστημα και συνεχίστε, χωρίς εσοχή παραγράφου, με το κείμενο της περίληψης το οποίο πρέπει να αποτελεί μόνο μία παράγραφο και να μην ξεπερνά τις 250 λέξεις.

3. Ο τίτλος της περίληψης πρέπει να είναι σύντομος (περίπου 15 λέξεις) και κατανοητός και να αποφεύγονται δυσνόητες λέξεις και φράσεις.

4. Αναφέρατε συνοπτικά το σκοπό της μελέτης, τη μεθοδολογία, τα αποτελέσματα και τα συμπεράσματα. Οι περιλήψεις που δεν θα παρουσιάζουν αποτελέσματα και συμπεράσματα θα απορρίπτονται ως μη ολοκληρωμένες.

5. Εάν επιλέξετε την ταχυδρομική αποστολή ή την υποβολή αυτοπροσώπως στο γραφείο της Ένωσης, θα πρέπει να στείλετε – υποβάλετε και δισκέτα ή cd με το αρχείο της περίληψης, διαφορετικά η εργασία δεν θα αποστέλλεται για κρίση στην επιστημονική επιτροπή. Η περίληψη μπορεί να αποσταλεί και μέσω διαδικτύου στο e.mail της Ε.Γ.Β.Ε (egymve@hol.gr) ως επισυναπτόμενο έγγραφο του word. Στην περίπτωση ηλεκτρονικής υποβολής πρέπει η εργασία να συνοδεύεται απαραίτητα και από το Δελτίο Συμμετοχής – Υποβολής επιστημονικής εργασίας στο συνέδριο (φόρμα υποβολής), την οποία μπορείτε να βρείτε στο internet, στο site της Ε.Γ.Β.Ε. www.egve.gr. Στις περιπτώσεις ταχυδρομικής ή ηλεκτρονικής υποβολής πρέπει οπωσδήποτε να αποστέλλεται μαζί (με φαξ ή σκαναρισμένη ή μαζί με το φάκελο αποστολής της εργασίας) η απόδειξη πληρωμής της εργασίας από τα ΕΛΤΑ.

6. Η χρονική διάρκεια των προφορικών ανακοινώσεων είναι 10 λεπτά και θα υπάρχει δυνατότητα παρουσίασης μέσω Η/Υ.

7. Οι διαστάσεις των αναρτημένων ανακοινώσεων πρέπει να είναι 125 x 100 cm.

8. Όλες οι εργασίες που θα υποβληθούν, θα εξεταστούν με ανώνυμη διαδικασία κρίσης από την Επιστημονική επιτροπή του συνεδρίου.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑΣ

ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

14ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1 – 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΓΩΝΙΑ ΟΔΩΝ Γ΄ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ)

ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟ 14Ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

 

ΕΠΩΝΥΜΟ:…………………………………………………………ΟΝΟΜΑ:……………………………………….

 

ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ:…………………………………………..ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ:…………………………………………..

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:………………………………………………………………..…..Τ.Κ:………………………………..

 

ΔΗΜΟΣ / ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ:……………………………………… ΝΟΜΟΣ:………………………………………..

 

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ (ΓΙΑ ΤΟΥΣ Κ.Φ.Α.):……………………………………………………………

 

ΕΤΟΣ ΛΗΨΗΣ ΠΤΥΧΙΟΥ (ΓΙΑ ΤΟΥΣ Κ.Φ.Α.):……………. ΤΗΛΕΦΩΝΟ: ………………………..…..

Η παρακολούθηση του συγκεκριμένου σεμιναρίου για όλους τους μετέχοντες στο 14ο Διεθνές Συνέδριο της Ε.Γ.Β.Ε είναι δωρεάν.

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:…………………………………….. ΥΠΟΓΡΑΦΗ:………………………………………

ΑΠΛΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

14ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1 – 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

(ΓΩΝΙΑ ΟΔΩΝ Γ΄ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ)

 

 

ΕΠΩΝΥΜΟ:…………………………………………………………ΟΝΟΜΑ:……………………………………….

 

ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ:…………………………………………..ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ:…………………………………………..

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:………………………………………………………………..…..Τ.Κ:………………………………..

 

ΔΗΜΟΣ / ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ:……………………………………… ΝΟΜΟΣ:………………………………………..

 

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ (ΓΙΑ ΤΟΥΣ Κ.Φ.Α.):……………………………………………………………

 

ΕΤΟΣ ΛΗΨΗΣ ΠΤΥΧΙΟΥ (ΓΙΑ ΤΟΥΣ Κ.Φ.Α.):…………….……………

 

ΤΗΛΕΦΩΝΟ:…………………………………………………………………………………….

 

ΚΙΝΗΤΟ:………………………………………… E – mail: ………………………………………………

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ                       ΜΕΧΡΙ 28 / 2 / 2011               ΑΠΟ 1 / 3 / 2011

 

– Καθ. Φυσ. Αγωγής, Ιατροί,                                   30 Ευρώ                         40 Ευρώ

Φυσιοθεραπευτές, κλπ

χωρίς επιστημονική ανακοίνωση.

– Ταμειακά τακτοποιημένα μέλη                         25 Ευρώ                         30 Ευρώ

της Ε.Γ.Β.Ε. χωρίς επιστημονική ανακοίνωση.

– Φοιτητές και μεταπτυχιακοί φοιτητές                     15 Ευρώ                         20 Ευρώ

χωρίς επιστημονική ανακοίνωση

 

Σε περίπτωση παρουσίασης επιστημονικής εργασίας δεν πρέπει να συμπληρώσετε το παρόν δελτίο συμμετοχής αλλά το ειδικό δελτίο συμμετοχής για παρουσίαση επιστημονικής εργασίας.

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:…………………………………….. ΥΠΟΓΡΑΦΗ:………………………………………

 

 

Κόψτε και αποστείλετε συμπληρωμένο το δελτίο συμμετοχής μαζί με την ταχυδρομική επιταγή στην Ε.Γ.Β.Ε., Προξένου Κορομηλά 51,Τ.Κ.54622, Θεσσαλονίκη.

ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

14ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1 – 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

(ΓΩΝΙΑ ΟΔΩΝ Γ΄ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ)

 

ΕΠΩΝΥΜΟ:…………………………………………………………ΟΝΟΜΑ:……………………………………….

ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ:…………………………………………..ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ:…………………………………………..

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:………………………………………………………………..…..Τ.Κ:………………………………..

ΔΗΜΟΣ / ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ:……………………………………… ΝΟΜΟΣ:………………………………………..

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ (ΓΙΑ ΤΟΥΣ Κ.Φ.Α.):……………………………………………………………

ΕΤΟΣ ΛΗΨΗΣ ΠΤΥΧΙΟΥ (ΓΙΑ ΤΟΥΣ Κ.Φ.Α.):…………….……………

ΤΗΛΕΦΩΝΟ:…………………………………………………………………………………….

ΚΙΝΗΤΟ:………………………………………… E – mail: ………………………………………………

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ                 ΜΕΧΡΙ 28 / 2 / 2011         ΑΠΟ 1 / 3 / 2011

 

Α. Καθ. Φυσ. Αγωγής, Ιατροί,                               40 Ευρώ                         45 Ευρώ

Φυσιοθεραπευτές, κλπ,

με επιστημονική ανακοίνωση.

Β. Ταμειακά τακτοποιημένα μέλη της               30 Ευρώ                       35 Ευρώ

Ε.Γ.Β.Ε. με επιστημονική ανακοίνωση.

Γ. Φοιτητές και μεταπτυχιακοί φοιτητές                 25 Ευρώ                       30 Ευρώ

με επιστημονική ανακοίνωση

Δ. Για υποβολή ολόκληρης εργασίας (full paper)                     100 Ευρώ

 

Οι ανωτέρω αναφερόμενες τιμές ισχύουν μόνο όταν ο συγγραφέας της ανακοίνωσης είναι ένας. Εάν οι συγγραφείς είναι περισσότεροι, τότε η τιμή συμμετοχής προσαυξάνεται κατά 10 Ευρώ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση παρουσίασης επιστημονικής εργασίας πρέπει να συμπληρώσετε αυτό το δελτίο συμμετοχής και όχι το απλό που αφορά μόνο όσους θέλουν να παρακολουθήσουν το συνέδριο. Τα παραπάνω στοιχεία συμπληρώνονται από τον πρώτο συγγραφέα με βάση την ιδιότητα του οποίου γίνεται και η πληρωμή του δικαιώματος συμμετοχής και θεωρούνται ως δήλωση συμμετοχής για παρουσίαση επιστημονικής εργασίας. Προθεσμία υποβολής μέχρι 18 / 3 / 2011.

 

ΤΙΤΛΟΣ:……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

 

 Προφορική ανακοίνωση (10 λεπτά)            Poster (125 x 100 cm)

 Ολόκληρη εργασία (20 λεπτά)

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:…………………………………… ΥΠΟΓΡΑΦΗ:………………………………………..

Κόψτε και αποστείλετε συμπληρωμένο το δελτίο συμμετοχής μαζί με την ταχυδρομική επιταγή στην Ε.Γ.Β.Ε., Προξένου Κορομηλά 51,Τ.Κ.54622, Θεσσαλονίκη.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΒΟΛΕΪ

14ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1 – 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

(ΓΩΝΙΑ ΟΔΩΝ Γ΄ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ)

 

ΕΠΩΝΥΜΟ:…………………………………………………………ΟΝΟΜΑ:……………………………………….

 

ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ:…………………………………………..ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ:…………………………………………..

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:………………………………………………………………..…..Τ.Κ:………………………………..

 

ΔΗΜΟΣ / ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ:……………………………………… ΝΟΜΟΣ:………………………………………..

 

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ (ΓΙΑ ΤΟΥΣ Κ.Φ.Α.):……………………………………………………………

 

ΕΤΟΣ ΛΗΨΗΣ ΠΤΥΧΙΟΥ (ΓΙΑ ΤΟΥΣ Κ.Φ.Α.):……………. ΤΗΛΕΦΩΝΟ: ………………………..…..

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ                       ΜΕΧΡΙ 28 / 2 / 2011               ΑΠΟ 1 / 3 / 2011

– Για όλους τους μετέχοντες στο                         12 Ευρώ                                 15 Ευρώ

14ο Διεθνές Συνέδριο της Ε.Γ.Β.Ε.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:…………………………………….. ΥΠΟΓΡΑΦΗ:………………………………………

 

ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΣΤΙΒΟΥ

14ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1 – 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

(ΓΩΝΙΑ ΟΔΩΝ Γ΄ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ)

 

ΕΠΩΝΥΜΟ:…………………………………………………………ΟΝΟΜΑ:……………………………………….

 

ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ:…………………………………………..ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ:…………………………………………..

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:………………………………………………………………..…..Τ.Κ:………………………………..

 

ΔΗΜΟΣ / ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ:……………………………………… ΝΟΜΟΣ:………………………………………..

 

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ (ΓΙΑ ΤΟΥΣ Κ.Φ.Α.):……………………………………………………………

 

ΕΤΟΣ ΛΗΨΗΣ ΠΤΥΧΙΟΥ (ΓΙΑ ΤΟΥΣ Κ.Φ.Α.):……………. ΤΗΛΕΦΩΝΟ: ………………………..…..

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ                       ΜΕΧΡΙ 28 / 2 / 2011               ΑΠΟ 1 / 3 / 2011

– Για όλους τους μετέχοντες στο                         12 Ευρώ                                 15 Ευρώ

14ο Διεθνές Συνέδριο της Ε.Γ.Β.Ε.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:…………………………………….. ΥΠΟΓΡΑΦΗ:………………………………………

 

ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΤΕΝΙΣ

14ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1 – 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

(ΓΩΝΙΑ ΟΔΩΝ Γ΄ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ)

 

ΕΠΩΝΥΜΟ:…………………………………………………………ΟΝΟΜΑ:……………………………………….

 

ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ:…………………………………………..ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ:…………………………………………..

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:………………………………………………………………..…..Τ.Κ:………………………………..

 

ΔΗΜΟΣ / ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ:……………………………………… ΝΟΜΟΣ:………………………………………..

 

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ (ΓΙΑ ΤΟΥΣ Κ.Φ.Α.):……………………………………………………………

 

ΕΤΟΣ ΛΗΨΗΣ ΠΤΥΧΙΟΥ (ΓΙΑ ΤΟΥΣ Κ.Φ.Α.):……………. ΤΗΛΕΦΩΝΟ: ………………………..…..

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ                       ΜΕΧΡΙ 28 / 2 / 2011               ΑΠΟ 1 / 3 / 2011

– Για όλους τους μετέχοντες στο                         12 Ευρώ                                 15 Ευρώ

14ο Διεθνές Συνέδριο της Ε.Γ.Β.Ε.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:…………………………………….. ΥΠΟΓΡΑΦΗ:………………………………………

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

14ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1 – 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

(ΓΩΝΙΑ ΟΔΩΝ Γ΄ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ)

 

ΕΠΩΝΥΜΟ:…………………………………………………………ΟΝΟΜΑ:……………………………………….

 

ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ:…………………………………………..ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ:…………………………………………..

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:………………………………………………………………..…..Τ.Κ:………………………………..

 

ΔΗΜΟΣ / ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ:……………………………………… ΝΟΜΟΣ:………………………………………..

 

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ (ΓΙΑ ΤΟΥΣ Κ.Φ.Α.):……………………………………………………………

 

ΕΤΟΣ ΛΗΨΗΣ ΠΤΥΧΙΟΥ (ΓΙΑ ΤΟΥΣ Κ.Φ.Α.):……………. ΤΗΛΕΦΩΝΟ: ………………………..…..

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ                       ΜΕΧΡΙ 28 / 2 / 2011               ΑΠΟ 1 / 3 / 2011

– Για όλους τους μετέχοντες στο                         12 Ευρώ                                 15 Ευρώ

14ο Διεθνές Συνέδριο της Ε.Γ.Β.Ε.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:…………………………………….. ΥΠΟΓΡΑΦΗ:………………………………………

Pin It

Αφήστε μια απάντηση