Επίσκεψη στην Π.Ε.Φλώρινας του νέου Περιφερειακού Δ/ντή της ΕΛ.ΑΣ.

pehliadis-xondros

 

Στα πλαίσια της γνωριμίας με τις κατά τόπους Αρχές της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και της ενημέρωσης του από αυτές για τα τεκταινόμενα στην περιοχή, ο νέος Περιφερειακός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας της Ελληνικής Αστυνομίας, Ταξίαρχος Βάϊος Χονδρός επισκέφθηκε την Τετάρτη 6 Απριλίου 2011, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας τον αντιπεριφερειάρχη Δημήτριο Ηλιάδη.

Ο κ. Χονδρός, ο οποίος είχε υπηρετήσει στα Γρεβενά, τόνισε πως γνωρίζει την ψυχοσύνθεση, την συμπεριφορά και τα αιτήματα των κατοίκων της Δυτικής Μακεδονίας κάτι που θα διευκολύνει κατά πολύ το έργο του και ζήτησε την συνεργασία του κ. αντιπεριφερειάρχη για το ξεπέρασμα των όποιων προβλημάτων προκύψουν.

Ο κ. Ηλιάδης, αφού ενημέρωσε τον νέο Περιφερειακό Δ/ντη της ΕΛ.ΑΣ. για τον ρόλο, τις αρμοδιότητες και τις ευθύνες του νέου Καλλικράτειου θεσμού της Περιφερειακής Ενότητας, αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ακριτικές Κοινότητες από την έλλειψη αστυνόμευσης και υποσχέθηκε την αμέριστη συνεργασία του στα πλαίσια πάντοτε των αρμοδιοτήτων και της οικονομικής δυνατότητας τόσο της Περιφέρειας όσο και της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας.-

Pin It

Αφήστε μια απάντηση