ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΦΙΛΩΤΑ

__Με τη συμμετοχή εκατοντάδων στελεχών και φίλων της Δημοτικής Παράταξης ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ πραγματοποιήθηκαν με τις ευλογίες της εκκλησίας τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου στο Φιλώτα, το βράδυ της Παρασκευής, 22 Οκτωβρίου.
Στην εκδήλωση διανεμήθηκε το έντυπο με τις προγραμματικές θέσεις της Δημοτικής Παράταξης, που αποτελούν ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο για την ανάπτυξη του νέου Δήμου Αμυνταίου.
Προγραμματικός ήταν και ο λόγος του Μάκη Ιωσηφίδη, που αναφερόμενος στις προτάσεις του συνδυασμού τις χαρακτήρισε «Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που αντιμετωπίζει το λεκανοπέδιο του Αμυνταίου ως μία μεγάλη ενότητα σε όλους τους αναπτυξιακούς τομείς, αλλά ταυτόχρονα σέβεται τις ιδιαιτερότητες και αξιοποιεί τα πλεονεκτήματα του κάθε οικισμού».
Στο τέλος της ομιλίας του ο Μάκης Ιωσηφίδης, αναφερόμενος στους φίλους της Δημοτικής Παράταξης ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ τόνισε:
«Οι απόψεις, οι προτεραιότητες, οι ιδέες της κοινωνίας των πολιτών αποτελούν τη δύναμη της Δημοτικής Παράταξης ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ.
Εσείς μας δώσατε τη δύναμη να κρατήσουμε ψηλά τη σημαία της αξιοπρέπειας σε όλη αυτήν την ωραία πορεία.
Είμαστε δυνατοί, γι’ αυτό δεν απαντήσαμε σε συκοφαντίες.
Είμαστε καθαροί, γι’ αυτό επιλέξαμε να μιλήσουμε με όρους πολιτικής, με ξεκάθαρες ενυπόγραφες απόψεις και όχι με ανώνυμες προσωπικές επιθέσεις χωρίς καμία αξία για τους πολίτες.
Είμαστε αξιόπιστοι γιατί όλα τα στελέχη μας πολιτεύονται με βάση αρχές και αξίες που και ΕΣΕΙΣ, η ισχυρή κοινωνία των πολιτών του τόπου, συνυπογράφετε και υπηρετείτε».
Οι ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ θα συνεχίσουν να παραθέτουν τις ιδέες και τις προτάσεις τους σε κάθε ευκαιρία που δίνεται για επικοινωνία με τον κόσμο του νέου Δήμου Αμυνταίου. Θα συνεχίσουν σταθερά να αντιστέκονται σε μίζερες και κακόβουλες τακτικές προσωπικών επιθέσεων, ασκώντας κριτική μόνο σε πολιτικές θέσεις και στάσεις.
Η μεγάλη συμμετοχή στα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου στο Φιλώτα δείχνει ότι οι πολίτες του τόπου επικροτούν την πολιτική μας και η πορεία προς τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου θα είναι νικηφόρα.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση