Σπύρος Ρουμελιώτης νέο τραγούδι «Αλήτη εαυτέ μου»

roumeliotis_4_mail_72dpiΟ Σπύρος Ρουμελιώτης γεννήθηκε στη θεσσαλονίκη και από πολύ νωρίς εξέφρασε την αγάπη του για το ελληνικό τραγούδι. Σε ηλικία μόλις δεκατεσσάρων ετών δούλευε ήδη σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης αποδεικνύοντας οτι ο χώρος του τραγουδιού είναι εκείνος που τον έχει κερδίσει.

Μερικά χρόνια αργότερα παίρνει μέρος στην τηλεοπτική εκπομπή «Να η ευκαιρία» με το τραγούδι του Λευτέρη Παπαδόπουλου «Ελευσίνα» και κριτές τους Γιώργο Κατσαρό, Λευτέρη Παπαδόπουλο, Ροζίτα Σώκου, Σάσα Ντάριο και Γρηγόρη Γρηγορίου και κερδίζει το πρώτο του συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρία των Αθηνών.

Το 1990 αποφασίζει να κάνει χρήση αυτού του συμβολαίου και κυκλοφορεί τον πρώτο του δίσκο με τίτλο «Θέμα ευθύνης». Αμέσως ξεχώρισαν τα τραγούδια «Το ίδιο λάθος» του Ηλία Φιλίππου και «Απαρατήρητος» των Τάσου Θεοδωρακόπουλου και Αγγελου Καλαβρυτινού.

Τέσσερα χρόνια μετά κυκλοφόρησε ο δεύτερος προσωπικός του δίσκος με τίτλο «Με αγάπη». Ακολουθούν οι δίσκοι ¨»Ολα μου τα πήρες», «Ανάσα μου¨», «Το ξέρω μ αγαπάς», «Κέφι στα γλεντζέδικα» σε ζωντανή ηχογράφηση και πολλοί ακόμη δίσκοι.

Ο Σπύρος Ρουμελιώτης είχε την τύχη και την τιμή να ερμηνεύσει τραγούδια αξιόλογων και καταξιωμένων δημιουργών όπως των Ηλία Φιλίππου, Δημήτρη Ρακιτζή, Πάνου Φαλάρα, Νίκου Βαξεβανέλη, Αργύρη Αράπη, Διονύση Χαλκίδη, Παναγιώτη Πετρίδη, Λεωνίδα Τσαλικίδη και άλλων, πάντα με αγάπη και σεβασμό προς τους δημιουργούς και τα τραγούδια.

Εχει εμφανιστεί σε μερικούς από τους καλύτερους και μεγαλύτερους χώρους Αθήνας και Θεσσαλονίκης όπως «Νεράιδα», «Focus», «Αλέξανδρος Παλλάς», «Κύταρο», «Ellize» και άλλους και έχει συνεργαστεί με μερικά από τα πιο ηχηρά ονόματα του ελληνικού τραγουδιού όπως με τους Γιώργο Μαργαρίτη, Κατερίνα Στανίση, Λευτέρη Πανταζή, Δημήτρη Κοντολάζο, Τζένη Βάνου, Χαρούλα Λαμπράκη, Αγγελική Κονιτοπούλου και άλλους.

Αρχές Σεπτεμβρίου του 2010 ο Σπύρος Ρουμελιώτης ηχογραφεί το νέο του τραγούδι με τίτλο «Αλήτη εαυτέ μου» σε σύνθεση του Πάνου Νίκου και στίχους του Ακη Βαλογιάννη ενώ συζητά για τον προσεχή χειμώνα την εμφάνισή του σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Αθήνας.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση