Σία Κοσιώνη: Σκέφτεται να γίνει μητέρα;

sia-kosionh-8Για το αν σκέφτεται να γίνει μητέρα και κατά πόσο αυτό θα την έβγαζε εκτός κούρσας μίλησε η Σία Κοσιώνη σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

Η Σία Κοσιώνη είναι στην κορυφή της καριέρας της. Ένα παιδί σε αυτή τη φάση θα την έβγαζε εκτός κούρσας;
«Όχι. Όπως τόσες γυναίκες έκαναν παιδία και δεν βρέθηκαν εκτός κούρσας, έτσι κι εγώ. Η δουλειά μας είναι μια δουλειά όπως όλες οι άλλες. Τι διαφορά έχω εγώ που δουλεύω 12 ώρες από μια γυναίκα που δουλεύει 12 ώρες ως πωλήτρια, ως εργάτρια; Καμία. Όλες οι εργαζόμενες έχουν δυσκολία στο να μεγαλώσουν παιδιά, αλλά με κάποιον τρόπο τα καταφέρνουν. Όταν το αποφασίσω θα το κάνω και θα τα καταφέρω. Πιστεύω πολύ στη γυναικεία αντοχή».

Πιστεύει στον εαυτό της;
«Πιστεύω στην ανθεκτικότητα μου και δεν τα παρατάω. Δουλεύω πολύ σκληρά. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα και δεν είναι συνυφασμένη η ύπαρξη μου με ένα δελτίο ειδήσεων. Ανά πάσα στιγμή είμαι έτοιμη να φύγω και να είμαι καλά, να κάνω κάτι άλλο στη ζωή μου», απαντά ενώ αποκαλύπτει ποιος είναι ο αγαπημένος της κριτής στο The Voice.
«Δύσκολη ερώτηση. Θα σας απαντήσω λίγο διαφορετικά. Από αυτό που έχω δει συμφωνώ με τις επιλογές του Μουζουράκη και του Ρουβά».

Pin It

Αφήστε μια απάντηση