Συνεδρίασε η Γνωμοδοτική Επιτροπή του Αναπτυξιακού νόμου

gnomodotiko_symboylioΣυνεδρίασε η Γνωμοδοτική Επιτροπή του Αναπτυξιακού νόμου στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας υπό την Προεδρία του Γενικού Γραμματέα κ. Γιώργου Κίρκου.
Στη συνεδρίαση της Γνωμοδοτικής Επιτροπής εγκρίθηκε η υπαγωγή έξι (6) επενδυτικών σχεδίων συνολικού προϋπολογισμού €4.822.550,00 και επιχορήγησης €1.518.730,05.
Σε δηλώσεις του προηγούμενα ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας είπε ότι: «οι επενδύσεις αφορούν κυρίως τον πρωτογενή τομέα, ξενοδοχειακές και μεταποιητικές μονάδες», ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τον απολογισμό της θητείας του το διάστημα των τελευταίων 12 μηνών, υπογράμμισε: «παρέλαβα έναν στόχο καθυστερημένων προς ένταξη αιτήσεων περίπου ενάμιση έτους, που εξετάστηκαν όλες – περίπου 86 – και θεωρώ ότι η Δυτική Μακεδονία έχει δυναμική τις δύσκολες εποχές που περνάει ο τόπος μας, ενώ ο νέος αναπτυξιακός νόμος θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση». Τέλος, ο Γενικός Γραμματέας κάλεσε τους ενδιαφερόμενους να προχωρήσουν στην κατάθεση αιτήσεων από την αρχή της νέας χρονιάς, διότι όπως χαρακτηριστικά τόνισε: «με τις επενδύσεις θα κρατηθούν οι θέσεις εργασίας και θα μπει η Δυτική Μακεδονία στην ανάπτυξη».

Pin It

Αφήστε μια απάντηση