Μήνυμα Του υποψήφιου Δημάρχου Αμυνταίου Κωνσταντίνου Θεοδωρίδη

_
Συνδημότισσες και ΣυνδημότεςΦίλες και Φίλοι
Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοέμβρη του 2010 είναι πλέον παρελθόν.Οι εκλογές αυτές σας έδωσαν την ευκαιρία να εκφραστείτε και να αποφασίσετε για το μέλλον του τόπου μας.Οριακή πλειοψηφία έδωσε την εντολή στο συνδυασμό «Ανοιχτοί Ορίζοντες» του κ. Ιωσηφίδη. Εγώ και όλοι οι συνεργάτες μου τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.
Φίλες και ΦίλοιΕσείς που μας στηρίξατε, μας συμπαρασταθήκατε, μας εμπιστευτήκατε και μας δώσατε θετική ψήφο σας ευχαριστούμε θερμότατα.Υποσχόμαστε ότι θα μείνουμε στο Δήμο και όπως πάντα θα τον υπηρετήσουμε ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ με ΣΥΝΕΣΗ και ΕΥΘΥΝΗ, με στόχο πάντα την Ανάπτυξη και την Πρόοδό του.Εσάς, που δε μας ψηφίσατε και αναθέσατε σε εμάς το ρόλο της αντιπολίτευσης, σας βεβαιώνουμε ότι θα αντιπολιτευτούμε χωρίς λαϊκισμό , χωρίς σκοπιμότητα και όπου και όταν απαιτείται με συναινετική διάθεση.Ένα είναι όμως βέβαιο.Θα ελέγχουμε την πλειοψηφία για κάθε πράξη και απόφασή της.Η χρηστή διοίκηση, η συνετή διαχείριση, η διαφάνεια στις αποφάσεις, η εξυπηρέτηση του Δημότη χωρίς διακρίσεις, είναι προαπαιτούμενα αδιαπραγμάτευτα.
Φίλες και ΦίλοιΟι περασμένες εκλογές ανήκουν στην Ιστορία όχι μόνο γιατί ήταν οι πρώτες του «Καλλικράτη» αλλά και για τον τρόπο, με τον οποίο διεξήχθη ο προεκλογικός αγώνας και την «Ανοπαία ατραπό» που χρησιμοποιήθηκε για την εκλογική επικράτηση.
Σας ευχαριστώΚωνσταντίνος ΘεοδωρίδηςΥποψήφιος Δήμαρχος Αμυνταίου

Pin It

Αφήστε μια απάντηση