ΤΟ OFFICIAL SINGLE ΤΟΥ MICHAEL JACKSON

ΤΟ OFFICIAL SINGLE ΤΟΥ MICHAEL JACKSON
“HOLD MY HAND” ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΤΙΣ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΤΟ TRACK LISTING ΤΟΥ “MICHAEL” ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ
Το πρώτο official single από το επερχόμενο album του Michael Jackson “Michael” θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως την Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου στις 07.01 ώρα Ελλάδας. Το τραγούδι έχει τον τίτλο “Hold My Hand” και θα «βγει» πρώτα στο www.michaeljackson.com και μετά για digital sale.
Το “Hold My Hand”, είναι ντουέτο με τον Akon, ένα τραγούδι που ηχογράφησαν το 2007. Ένα  χειρόγραφο σημείωμα του Michael, το οποίο ανήκει στο Estate του καλλιτέχνη ανέφερε την επιθυμία του να είναι το “Hold My Hand” ως το πρώτο single για το νέο του project. Ωστόσο το τραγούδι διέρρευσε σε ημιτελή κατάσταση το 2008. Ο Akon πρόσφατα ολοκλήρωσε τη νέα και τελική παραγωγή του “Hold My Hand”.
Ο Akon σχολίασε, “Ο κόσμος δεν ήταν έτοιμος να ακούσει το ‘Hold My Hand’ όταν διέρρευσε πριν λίγα χρόνια. Είχαμε σοκαριστεί για αυτό. Αλλά ήρθε η ώρα. Τώρα το τραγούδι έφθασε στην τελική του μορφή και έχει γίνει εκπληκτικό, όμορφο και anthem. Είμαι πολύ περήφανος που είχα την τύχη να δουλέψω με τον Michael, ένα από τα είδωλά μου”.
Στις 13 Δεκεμβρίου η Epic Records σε συνεργασία με το Estate of Michael Jackson, θα κυκλοφορήσει το πολύ-αναμενόμενο, νέο album, “MICHAEL”. Το album περιέχει 10 τραγούδια, σε παραγωγή από μια σημαντική ομάδα παραγωγών μαζί με τον Michael Jackson. Αν και εστιάζεται κυρίως στα τραγούδια που ο Michael «δούλεψε» πρόσφατα, υπάρχουν κι άλλα τραγούδια που ολοκληρώθηκαν νωρίτερα.
Το “MICHAEL” είναι η πρώτη κυκλοφορία μετά από εννέα χρόνια με νέο υλικό από έναν καλλιτέχνη όπου είναι ένα από τα πιο αγαπημένα είδωλα της μουσικής και συνεχίζει να συγκινεί τις νέες γενιές. Το album σηματοδοτεί μια κυκλοφορία στα πλαίσια της νέας συμφωνίας μεταξύ του Estate of Michael Jackson και της Sony Music, η οποία ανακοινώθηκε τον Μάρτιο και συνεχίζει την 35χρονη σχέση του καλλιτέχνη και της μουσικής του με την δισκογραφική εταιρεία. Σε αυτή την περίοδο, ο Michael έχει πουλήσει εκατοντάδες εκατομμύρια δίσκους, είχε 13 #1 singles και κυκλοφόρησε το pop φαινόμενο “Thriller” το οποίο παραμένει το best selling album όλων των εποχών με πάνω από 100 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως.
MICHAEL ALBUM TRACKLISTING:
1.              Hold My Hand (Duet with Akon)
2.              Hollywood Tonight
3.              Keep Your Head Up
4.              (I Like) The Way You Love Me
5.              Monster (Featuring 50 Cent)
6.              Best Of Joy
7.              Breaking News
8.              (I Can’t Make It) Another Day (Featuring Lenny Kravitz)
9.              Behind The Mask
10.         Much Too Soon
Pin It

Αφήστε μια απάντηση