Δήλωση του υποψηφίου δημάρχου Φλώρινας Γιάννη Βοσκόπουλου

Στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου μας δώσατε ένα μεγάλο προβάδισμα έναντι των άλλων συνυποψηφίων μας, με ποσοστό 41,96%, που δείχνει την θέληση και την απόφαση σας να κερδίσουμε τη μάχη και της δεύτερης Κυριακής. Και γι’ αυτό σας ευχαριστώ πολύ και εγώ και το σύνολο των υποψηφίων του συνδυασμού μας «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ».
Είναι γεγονός πως οι εκλογές διεξήχθησαν σ’ ένα προεκλογικό κλίμα ήπιο, πολιτισμένο και χωρίς εντάσεις.
Στη διάρκεια της θητείας μου στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση απέδειξα ότι μπορώ στα δύσκολα με επιτυχία, πως λέω λίγα λόγια και τηρώ τις υποσχέσεις μου. Με  κρίνατε από το έργο μου, το οποίο επιδοκιμάσατε την πρώτη Κυριακή.
Η εμπιστοσύνη που μας δείξατε, μας φορτώνει με ευθύνες και μας οπλίζει με κουράγιο, να συνεχίσουμε  μαζί τον αγώνα που ξεκινήσαμε, για την τελική επικράτηση του συνδυασμού μας.
Φίλες και φίλοι,
Στην κρίσιμη απόφαση του δευτέρου γύρου δεν πρέπει να απουσιάσει κανείς. Ούτε και να εφησυχάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής.
Απευθύνομαι όχι μόνο σε όσους μας τίμησαν με την προτίμηση τους αλλά και σ’ αυτούς που για τους δικούς τους λόγους ψήφισαν άλλους συνδυασμούς.
Στις μικρές κοινωνίες όπως η δική μας, οι ανθρώπινες σχέσεις είναι απολύτως κατανοητές.
Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου, έχουμε την κρίσιμη επιλογή.  Καλείστε να  αποφασίσετε  τι Δήμαρχο θέλετε και ποια προοπτική επιλέγετε για τον Δήμο μας, στα επόμενα χρόνια. Για σας, τις οικογένειες σας, την κοινωνία, τον τόπο που ζούμε.
Απευθύνομαι στον καθένα και την καθεμιά σας ξεχωριστά και σας ζητώ να σταθείτε πάνω από αρνητικές σκέψεις, να συμπαραταχτείτε   στον αγώνα για τη νίκη της Κυριακής, που θα είναι μια νίκη των Δημοτών, της προόδου και της ανάπτυξης με καθαρές λύσεις στα προβλήματα του Δήμου. Γιατί όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα και αποτελεσματικότερα.
Σας ζητώ να μας στηρίξετε μαζικά, ενωτικά και αποφασιστικά και να υπερψηφίσετε τον συνδυασμό μας «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ», την Κυριακή 14 Νοεμβρίου, για ένα Δήμο όπως τον ονειρευόμαστε, για να πάει ο τόπος μας μπροστά.
Pin It

Αφήστε μια απάντηση