ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΝΟΜΑΡΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΩΔΕΙΟ

odeio1odeio2

 

Το Νομάρχη Φλώρινας, κ. Γιάννη Βοσκόπουλο βράβευσε την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010 το Διοικητικό Συμβούλιο του Νομαρχιακού Ωδείου Φλώρινας, για την έως τώρα προσφορά του.
Η Διευθύντρια του Ωδείου, κ. Δόμνα Ευνουχίδου στην ομιλία της αναφέρθηκε στην εξαιρετική συνεργασία του Δ.Σ. του Ωδείου με τον κ. Βοσκόπουλο, που χωρίς τη σημαντική οικονομική και ηθική στήριξη του, δε θα είχαν επιτύχει τόσα πολλά, σε επίπεδο διακρίσεων και επιτυχιών των μαθητών του Ωδείου.
Ο κ. Βοσκόπουλος, χαιρετίζοντας την εκδήλωση είπε:
«Κυρίες και κύριοι,
Θέλω ειλικρινά να σας ευχαριστήσω για την ιδιαίτερη τιμή που μου κάνετε σήμερα. Ξέρω πως στο πρόσωπο μου τιμάτε όλους αυτούς που στάθηκαν δίπλα στο Ωδείο και τους ανθρώπους του. Που ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες της  μουσικόφιλης κοινωνία μας, που τιμούν τον πολιτισμό μας.
Η Φλώρινα είναι μια κατ’ εξοχήν πόλη με πολιτιστική παράδοση. Μια πόλη που γεννά καλλιτέχνες, που παράγει δημιουργούς.
Η ίδρυση του Ωδείου της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης δεν έχει πολλά χρόνια ζωής. Σ’ αυτό το μικρό διάστημα παρουσίας του στα μουσικά δρώμενα, προσπάθησε να σταθεί με αξιώσεις. Και το πέτυχε με το παραπάνω.
Είναι γεγονός πως υπήρξαν αρκετά προβλήματα κατά τη λειτουργία του. Προσπαθήσαμε ως Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση να τα ξεπεράσουμε.
Σήμερα, η πορεία του είναι διαφορετική. Η δουλειά στο Ωδείο χαρακτηρίζεται από μια μοναδική ποιότητα. Κι αυτό φαίνεται από τον τρόπο με τον οποίο εκφράζονται γι’ αυτήν τα παιδιά-μαθητές, οι γονείς και οι καθηγητές που διδάσκουν σ’ αυτό.
Εκφράζεται όμως και μέσα από τις συνεχείς επιτυχίες και διακρίσεις που εισπράττουμε τα τελευταία χρόνια. Το Ωδείο μας πια έχει αποκτήσει ποιότητα και όνομα.
Η εφαρμογή του Καλλικράτη, την αρμοδιότητα της ευθύνης για τη λειτουργία του Ωδείου  την μεταβιβάζει στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.
Εμείς, πιστεύουμε ότι και η Περιφέρεια θα αγκαλιάσει με αγάπη το Νομαρχιακό Ωδείο Φλώρινας και θα προσφέρει τα μέγιστα, ώστε το Ωδείο μας να ανέβει ακόμα ένα σκαλοπάτι παραπάνω.

 

Pin It

Αφήστε μια απάντηση