Η Ε.Γ. Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Φλώρινας διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Εργασιακές σχέσεις & Κοινωνική Ασφάλιση»

Ημ/νία Ανάρτησης: 4 Οκτωβρίου, 2021

ΣυναδέλφισσεςΣυνάδελφοι, Φίλες και Φίλοι,

Η Ε.Γ. Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Φλώρινας σε συνεργασία με το Κοινωνικό Πολύκεντρο και την Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Εργασιακές σχέσεις & Κοινωνική Ασφάλιση» με εισηγητή τον εργατολόγο κ. Τεμπονέρα  Διονύσιο, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας, την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021 στις 18:00 μ.μ.

Η είσοδος στην αίθουσα επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους με την επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού, και νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο με την επίδειξη πιστοποιητικού νόσησης.

Η εκδήλωση θα μεταδίδεται και διαδικτυακά μέσω της σελίδας Ntadedy Florinas του Facebook (live streaming) για τους λοιπούς ενδιαφερόμενους.

 

Ο αριθμός των συμμετεχόντων  με φυσική παρουσία (μόνο πλήρως εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες το τελευταίο

εξάμηνο) περιορίζεται με βάση τη χωρητικότητα της αίθουσας και  μέχρι ποσοστού πληρότητας ογδόντα τοις εκατό (80%) κατά σειρά προτεραιότητας και με κατάλληλη ταξιθεσία ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή απόσταση των καθήμενων μεταξύ των συμμετεχόντων. Οι ανεμβολίαστοι λοιποί ενδιαφερόμενοι, δύνανται να παρακολουθούν την εκδήλωση  διαδικτυακά. Η χρήση μάσκας προσώπου είναι υποχρεωτική για όλους τους παρευρισκόμενους και για τους ομιλητές. Δεν επιτρέπεται η παρουσία όρθιων εντός της αίθουσας. «Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 60400 Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας, για το διάστημα από τη Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 06:00 έως και τη Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 06:00. (ΦΕΚ 4577/03-10-2021 ΤΕΎΧΟΣ Β΄)».

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥ  

ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΔΕΔΥ ΝΟΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

TAGGED: Φλώρινα,