Μεγάλη Επιτυχία το «1ο Τουρνουά 5Χ5 mini HANDBALL 2013»

Ημ/νία Ανάρτησης: 29 Απριλίου, 2013

Μεγάλη Επιτυχία το «1ο Τουρνουά 5Χ5 miniHANDBALL2013».

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική ημέρα (από τις πέντε) του 1ου Τουρνουά 5Χ5 miniHANDBALL 2013, που διοργανώνει ο ΜΠΣ Φιλώτας.

Στους αγώνες που διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο του Αετού συμμετείχαν 120 παιδιά από όλα τα Δημοτικά Σχολεία του λεκανοπεδίου του Αμυνταίου.

Στο τουρνουά συμμετέχουν, 120 παιδιά, 24 ομάδες, τοποθετημένα σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες και ομίλους ενώ για την 1η αγωνιστική ημέρα πραγματοποιήθηκαν συνολικά 24 αγώνες.

Έγιναν πραγματικά ωραίοι αγώνες, οι συμμετέχοντες και οι γονείς τους κατέκλυσαν το γήπεδο και όλοι ευχαριστήθηκαν κάθε λεπτό των αγώνων.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές, που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί το τουρνουά και ήταν οι: (αλφαβητικά) Βογιατζή Μαρία, Δεληγιαννίδης Βασίλης, Ζαρογιάννη Ζωή, Θεανώ Λιότσκα, Κλάζογλου Ειρήνη, Κούπας Δημήτρης, Παραστατίδου Μελίνα, Ταϊρίδου Θωμαή, Τσουτσουλάκη Τάνια, Χαριτοπούλου Όλγα.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Κυριακή 12 Μαΐου 2013, οπού θα πραγματοποιηθεί η 2η αγωνιστική ημέρα του τουρνουά και ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές-αθλήτριες, προπονητές, εφόρους και μέλη καθώς και στις οικογένειές τους Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

Ακολουθήστε μας στο YouTube..

Ακολουθήστε μας στο YouTube..
TAGGED: Αμύνταιο,