Η υποψήφια Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεωργία Ζεμπιλιάδου συναντήθηκε με το ΔΣ του Σπάρτακου

Ημ/νία Ανάρτησης: 8 Απριλίου, 2014

zempiliadou-spartakos

Τα ενεργειακά θέματα και δη αυτά που αφορούν στη ΔΕΗ μετά και την εισαγωγή στη νομοπαρασκευαστική επιτροπή της Βουλής του Σχεδίου Νόμου που αφορά στη «Δημιουργία νέας καθετοποιημένης εταιρίας ηλεκτρισμού» («Μικρή ΔΕΗ») αποτέλεσαν τη βασική αφορμή της επίσκεψης που ζήτησε και πραγματοποίησε στα γραφεία του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ η υποψήφια Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεωργία Ζεμπιλιάδου.
Η κ Ζεμπιλιάδου ζήτησε να πραγματοποιήσει την επίσκεψη εκφράζοντας την επιθυμία να έχει την καλύτερη δυνατή ενημέρωση ειδικά σε ότι έχει να κάνει με τα βασικά σημεία και τις λεπτομέρειες του Σχεδίου Νόμου, για το τι ακριβώς σημαίνει η πώληση της ¨Μικρής ΔΕΗ¨ για την επιχείρηση, τους εργαζόμενους, τους καταναλωτές.
Οι προσλήψεις, το θεσμικό πλαίσιο της Επιχείρησης , οι στρεβλώσεις που παρατηρούνται στην αγορά ηλεκτρισμού, οι επενδύσεις που θα πρέπει να υλοποιήσει η ΔΕΗ προκειμένου να είναι βιώσιμη και να δημιουργήσει προοπτικές, η διασύνδεση του νησιωτικού συμπλέγματος, η τιμή του ρεύματος, η ΟΤΣ αποτέλεσαν παράπλευρους άξονες που τέθηκαν στο πλαίσιο της συνάντησης.
Το Προεδρείο του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ, αφού εξέφρασε για μία ακόμα φορά την κατηγορηματική αντίθεσή του στην πώληση της ΔΕΗ αναπτύσσοντας της καταστροφικές συνέπειες μιας τέτοιας εξέλιξης, ενημέρωσε την κ. Ζεμπιλιάδου για όλα τα σχετικά απαντώντας παράλληλα σε ερωτήσεις και προβληματισμούς και δίδοντας διευκρινήσεις που ζήτησε η ίδια προκειμένου να έχει την σωστή εικόνα για όλα όσα αφορούν στη ΔΕΗ και στα ενεργειακά θέματα -που κυρίως και πρωτίστως αφορούν στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας- με στόχο να καταρτιστεί μία ολοκληρωμένη πρόταση του συνδυασμού της (για τα ενεργειακά) ώστε να κατατεθεί άμεσα στην κυβέρνηση.
Η υποψήφια Περιφερειάρχης ζήτησε να υπάρχει συνεχής επαφή και ενημέρωση από το Σωματείο ειδικά σε αυτή τη συγκυρία που ¨τρέχουν¨ ζητήματα καθοριστικής σημασίας για το μέλλον της Περιφέρειας.

TAGGED: Εκλογές,