741 νέες εποχικές προσλήψεις από τη ΔΕΗ

Ημ/νία Ανάρτησης: 27 Μαρτίου, 2012

deh-logo-1

741 νέες εποχικές προσλήψεις από τη ΔΕΗ

Η πλειονότητα των θέσεων αφορά αποφοίτους Λυκείου

Σε 741 ανέρχονται οι κενές θέσεις εργασίας που προκηρύσσουν, η μία μετά την άλλη, 26 Υπηρεσίες της ΔΕΗ σε πόλεις και νησιά. Οι θέσεις αφορούν διοικητικό, τεχνικό προσωπικό και βοηθητικό προσωπικό. Οι προθεσμίες για την υποβολή αιτήσεων «μετρούν» αντίστροφα σε 16 από τις υπηρεσίες, ενώ άμεσα αναμένεται να ανακοινωθούν και οι υπόλοιπες.

Στο μεταξύ, το ΑΣΕΠ ενέκρινε 17 θέσεις στον ΑΗΣ Ρόδου και από τρεις θέσεις στον ΑΗΣ Μεγαλόπολης και στη ΔΕΗ Αράχθου. Εγκρίθηκαν επίσης από δύο θέσεις στη ΔΕΗ Εδεσσας, Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας, ενώ στη Διεύθυνση Υδροηλεκτρικής Παραγωγής Αττικής θα πραγματοποιηθεί μία πρόσληψη.

Οι θέσεις, στην πλειονότητά τους, αφορούν αποφοίτους Λυκείου σε τεχνικές και διοικητικές ειδικότητες. Οι δημοφιλέστερες ειδικότητες, από πλευράς αριθμού θέσεων, είναι οι ΔΕ Μηχανοτεχνιτών, ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών Σταθμών Υποσταθμών, ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών, ΔΕ Τεχνικών Ορυχείων, ΔΕ Οδηγών, ΔΕ Τεχνιτών Ιμάντων, ΔΕ Χειριστών Προωθητήρων, ΔΕ Οδηγών Μηχανοδηγών Χειριστών και ΔΕ Τεχνιτών Οχημάτων. Οι επιτυχόντες των διαγωνισμών θα προσληφθούν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών. Οι διαγωνισμοί που «τρέχουν» είναι οι ακόλουθοι:

Δ/νση Υπηρεσιών Στέγασης

Τρεις εργάσιμες ημέρες, έως την ερχόμενη Παρασκευή, 23 Μαρτίου, απομένουν για την υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών στον διαγωνισμό της Διεύθυνσης Υπηρεσιών Στέγασης της ΔΕΗ για την πρόσληψη εννέα εποχικών υπαλλήλων. Τις θέσεις θα καταλάβουν πτυχιούχοι Πανεπιστημίου και ΤΕΙ και απόφοιτοι Γυμνασίου πέντε ειδικοτήτων, από τις οποίες την πλειονότητα των θέσεων συγκεντρώνουν οι εξής: ΥΕ Φυλάκων, τέσσερις θέσεις, και ΠΕ Μηχανολόγων Μηχανικών, δύο θέσεις.

Από μία θέση κατανέμεται στις ειδικότητες ΤΕ Διοικητικού Τεχνολόγου Λογιστικής, ΥΕ Κλητήρα και ΥΕ Εργάτη. Αιτήσεις υποβάλλονται στη διεύθυνση: Καποδιστρίου 27, Τ.Κ. 104 32, Αθήνα. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 210 5220591.

ΔΕΗ Συγκρότημα Αχελώου

Το ερχόμενο Σάββατο, 24 Μαρτίου, πέφτει η «αυλαία» στον διαγωνισμό του Συγκροτήματος Αχελώου της ΔΕΗ για τρεις νέους εποχικούς εργαζομένους Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Τις θέσεις θα καταλάβουν δύο Εργάτες και ένας Καθαριστής. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 26410 98287.

ΔΕΗ Εδεσσας

Σε τέσσερις εργάσιμες ημέρες, την ερχόμενη Δευτέρα, 26 Μαρτίου, εκπνέει η προθεσμία για αιτήσεις στον διαγωνισμό της ΔΕΗ Εδεσσας για δύο εποχικούς υπαλλήλους στις ειδικότητες ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού και ΔΕ Ηλεκτροτεχνικού Δικτύων (από μία θέση ανά ειδικότητα). Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 23810 22811.

ΔΕΗ Χίου & Ικαρίας

Εως την ερχόμενη Δευτέρα, 26 Μαρτίου, θα υποβάλλονται αιτήσεις στον διαγωνισμό των εννέα θέσεων εποχικού προσωπικού στον ΑΣΠ Χίου και τον ΤΣΠ Ικαρίας. Οι θέσεις αντιστοιχούν σε υποψηφίους κατηγορίας ΔΕ των ειδικοτήτων:

-ΔΕ Μηχανοτεχνικών ΜΕΚ, επτά θέσεις,

-ΔΕ Ηλεκτροτεχνίτη Σταθμών Υποσταθμών, μία θέση, και

-ΔΕ Υπαλλήλου Γραφείου, μία θέση.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αντλούν οι ενδιαφερόμενοι στα τηλέφωνα 22710 44515 για την Χίο και 22730 92253 για την Ικαρία.

ΑΗΣ Κερατέας Λαυρίου

Από σήμερα έως και τις 29 Μαρτίου θα υποβάλλονται αιτήσεις στον διαγωνισμό του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού Κερατέας Λαυρίου για την πρόσληψη τεσσάρων εποχικών υπαλλήλων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Τις θέσεις θα καταλάβουν δύο Χειριστές Η/Υ, ένας Οδηγός και ένας Τεχνικός Επιμελητής. Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να λάβουν οι ενδιαφερόμενοι στο τηλέφωνο 22920 64335.

Δ/νση Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία

Από αύριο έως και τις 30 Μαρτίου θα διαρκέσει η υποβολή αιτήσεων στον διαγωνισμό της Διεύθυνσης Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία για δώδεκα θέσεις εποχικού προσωπικού ανά την επικράτεια. Τις θέσεις θα καταλάβουν υποψήφιοι των ακόλουθων δύο ειδικοτήτων: ΤΕ Νοσηλευτών – ή Επισκεπτών Υγείας, εννέα θέσεις, και ΔΕ Νοσηλευτών, τρεις θέσεις. Το προσωπικό θα στελεχώσει τις αντίστοιχες Διευθύνσεις Υγείας και Ασφάλειας των περιοχών Καρδιά, Αθερινόλακκος, Ρόδος, Κοζάνη και Μεγαλόπολη. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 210 3895513 για την Αττική, 27910 25045 για τη Μεγαλόπολη, 24630 52284 και 52801 για την Κοζάνη, 28430 63162 για τον Αθερινόλακκο και 22410 49014 για τη Ρόδο.

ΔΕΗ Κατερίνης

Τον καθορισμό της προθεσμίας για αιτήσεις αναμένουν οι ενδιαφερόμενοι για τις τέσσερις θέσεις εποχικού προσωπικού που ενέκρινε το ΑΣΕΠ για τη ΔΕΗ Κατερίνης. Τρεις εκ των θέσεων κατανέμονται στην ειδικότητα ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών Δικτύων και μία στη ΔΕ Διοικητικού Γραμματέα. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 23510 25433.

ΑΗΣ Αθερινόλακκου

Οκτώ θέσεις Εργατών Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης εγκρίθηκαν για τον Ατμοηλεκτρικό Σταθμό Αθερινόλακκου. Πληροφορίες διατίθενται στο τηλέφωνο 28430 63171.

Συγκρότημα Νέστου

Εξι εποχικοί Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης θα προσληφθούν στο Συγκρότημα Νέστου της ΔΕΗ. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών και θα απασχοληθούν για το χρονικό διάστημα των οκτώ μηνών. Οι ειδικότητες που θα προκηρυχθούν είναι οι εξής:

– ΔΕ Μηχανοτεχνιτών, τρεις θέσεις, και

– ΥΕ Εργατών, τρεις θέσεις.

Οι αιτήσεις θα υποβληθούν στην ταχυδρομική διεύθυνση: Συγκρότημα Νέστου, Τ.Θ. 201, Τ.Κ. 661 00, Δράμα. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 25210-61681.

ΑΗΣ Λινοπεραμάτων

Εως την επόμενη Πέμπτη, 29 Μαρτίου, θα υποβάλλονται αιτήσεις για τις 17 θέσεις στον ΑΗΣ Λινοπεραμάτων. Τις θέσεις θα καταλάβουν έξι Μηχανοτεχνίτες και πέντε Μηχανοτεχνίτες ΜΕΚ, κατηγορίας ΔΕ, τρεις Εργάτες ΥΕ και από ένας Υδραυλικός ΔΕ, Καθαριστής και Τραπεζοκόμος ΥΕ. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2810-376332.

πηγή ΕΘΝΟΣ