Αλέξης Τσίπρας από Φλώρινα Σας καλούμε να πάρετε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας να πάρετε τις ζωές και το μέλλον σας στα χέρια σας (βίντεο & φωτο)

Σας καλούμε να πάρετε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας.
Σας καλούμε να πάρετε τις ζωές και το μέλλον σας στα χέρια σας. Για να αποτρέψουμε τα επικίνδυνα για την κοινωνία σχέδιά τους, αλλά και για να οδηγήσουμε το τόπο μας σε μονοπάτια προόδου, κοινωνικής δικαιοσύνης & προκοπής

Η κυβέρνηση είναι μεροληπτική προς όφελος των ελίτ και εις βάρος των αδύναμων για τη μεσαία τάξη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι η κυβέρνηση φέρνει 17 ευρώ το χρόνο ελαφρύνσεις.

Στη μεροληψία της κυβέρνηση «υπέρ των ελίτ και κατά των αδύναμων και του κόσμου της εργασίας» αναφέρθηκε από την Φλώρινα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι «διαψεύστηκαν με πολύ μεγάλη ταχύτητα οι προεκλογικές προσδοκίες για «ως δια μαγείας» αλλαγή της ζωής της μεσαίας τάξης,

Αντ’αυτού τρώνε από τα έτοιμα και σκορπάν όσα μαζέψαμε για να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση», σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας προσθέτοντας ότι «το μόνο που έκαναν ήταν να προσθέσουν 200 εκατ στον ΕΝΦΙΑ στοχευμένα στους μεγαλοϊδιοκτήτες.

Υπενθύμισε ότι «από τον Αύγουστο του 2018 προχωρήσαμε σε ελαφρύνσεις και σε μέτρα στήριξης στους αδύναμους που αν συμπεριλάβουμε τη μη εφαρμογή στις περικοπές των συντάξεων ήταν πάνω από 4 δισ. ευρώ».

Επιπλέον αναφερόμενος στο φορολογικό νομοσχέδιο της ΝΔ, ο κ Τσίπρας τόνισε ότι «η κυβέρνηση διανέμει το δημοσιονομικό περιθώριο στοχευμένα με άδικα κριτήρια, κατά κύριο λόγο στις επιχειρήσεις με μεγάλα κέρδη».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στη ΔΕΗ και την απολιγνιτοποίηση η οποία πρέπει να γίνει με σχέδιο που δεν έχει η σημερινή κυβέρνηση

«Η καραμέλα περί ελάφρυνσης της μεσαίας τάξης δεν επαληθεύεται. Εμείς, εξαγγείλαμε από τον Μάιο την κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης και τη μείωση στο 50% την προκαταβολή φόρου για τους ελεύθερους επαγγελματίες» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Όσον αφορά στο σκάνδαλο Novartis ο Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε ότι «θέλουν να μετατρέψουν το σκάνδαλο των σκανδάλων σε σκευωρία. Θέλουν να μετατρέψουν τον συντονιστή του εκμαυλισμού, τον διευθύνοντα σύμβουλο της Novartis, σε αξιόπιστο μάρτυρα.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση