Αλληλεγγύη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και της ΔΕΗ για την προστασία των Προσφύγων από τα καιρικά φαινόμενα

Ημ/νία Ανάρτησης: 16 Νοεμβρίου, 2015

perifereia dyt makedonias-7Συμμαχία Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και της ΔΕΗ για την προστασία των Προσφύγων από τα καιρικά φαινόμενα.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και η αρμόδια Αντιπεριφέρεια Υγείας – Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής, στα πλαίσια της Προσφοράς και Αλληλεγγύης που ξεκίνησε για τους Πρόσφυγες στην Ειδομένη τον περασμένο Σεπτέμβριο, συνεχίζει την στήριξη και την Δράση Συμπαράστασης της, έχοντας αυτήν την φορά πολύτιμο σύμμαχο και συνεργάτη της σε αυτό το Κοινωνικό Έργο προς αυτούς τους Συνανθρώπους μας και την ΔΕΗ.

Η ΔΕΗ ανταποκρινόμενη στο αίτημα του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Σταύρου Γιαννακίδη και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας προσφέρει 20.000 αδιάβροχα τύπου Πόντσο (Poncho) για τους Πρόσφυγες, τα οποία αναμένονται εντός της εβδομάδας.

Τα αδιάβροχα μαζί με τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και χρήσης, κουβέρτες και ρουχισμό, που έχουν συγκεντρωθεί σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα με την συμμετοχή Φορέων, Συλλόγων,Οργανώσεων και Πολιτών, θα αποσταλούν με την δεύτερη Αποστολή Βοήθειας και Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και του Δήμου Λέσβου .

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας ευχαριστούν θερμά την ΔΕΗ για την ανταπόκριση και την τεράστια συνεισφορά της με αυτήν την ευγενική χορηγία αλληλεγγύης για την ανακούφιση και προστασία των Προσφύγων από τα καιρικά φαινόμενα της εποχής που διανύουμε.

Όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε με κάθε τρόπο σε αυτόν τον δοκιμαζόμενο λαό, αποδεικνύοντας πως ακόμα και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς η ανθρωπιά, η αγάπη και η αλληλεγγύη υπάρχει και είναι αυτή που θα νικήσει και θα αλλάξει τον κόσμο προς το καλύτερο.

TAGGED: Δυτική Μακεδονία,