Αμύνταιο: Να παραιτηθούν όλοι !!

amyntaio-kinhtopoihsh-31082013-4

Να παραιτηθούν όλοι !!
αυτό ήταν το μήνυμα της συζήτησης και της συνέντευξης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο χώρο μπροστά από το στρατόπεδο Αμυνταίου. Την στήριξη του εξέφρασε και ο δήμαρχος Πρεσπών κ Βασίλειος Τσέπας που έκανε πράξη όσα είπε στην εκπομπή του σταθμού μας ¨στο ρυθμό της μέρας¨. Ο δήμαρχος Πρεσπών δεν έμεινε στα λόγια, η αποδόμηση αφορά όλη ι την περιοχή, επεσήμανε και ο δήμαρχος Αμυνταίου κ Μάκης Ιωσηφίδης και οι δύο δήμαρχοι φιλοξενήθηκαν σήμερα το πρωί στο ράδιο Λέχοβο 97,1

amyntaio-kinhtopoihsh-31082013-2amyntaio-kinhtopoihsh-31082013-1

Παραίτηση Δημάρχου Πρεσπών

Αλληλέγγυος στον αγώνα που δίνει ο λαός και η Δημοτική Αρχή του Αμυνταίου, ενάντια στην αποψίλωση της περιοχής από κάθε κρατική δομή και τη συνέχιση της υποβάθμισης του τόπου, δήλωσε ο Δήμαρχος Πρεσπών κ. Βασίλης Τσέπας.
Ο Δήμαρχος Πρεσπών σε σχετική δήλωσή του μίλησε για «ανόητες αποφάσεις, που φέρνουν παράλυση στην περιοχή μας» και εξ αιτίας αυτών των αποφάσεων «νοιώθουμε αδικημένοι, πικραμένοι και πολίτες τρίτης κατηγορίας». Τέλος ο κ. Τσέπας, εν μέσω χειροκροτημάτων από τους παραβρισκόμενους, δήλωσε ότι βρίσκεται δίπλα στο Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή του Αμυνταίου και θα υποβάλει την παραίτησή του μαζί με τον Δήμαρχο Αμυνταίου κ. Μάκη Ιωσηφίδη.
Η παραίτηση του Δημάρχου Πρεσπών δείχνει ότι η κατάσταση με την υποβάθμιση του Νομού Φλώρινας έχει φτάσει στο απροχώρητο και οι φορείς δεν θα ανεχτούν άλλες παρεμβάσεις που να συντελούν σε περαιτέρω υποβάθμιση της περιοχής. Η αδικαιολόγητη μετακίνηση στρατιωτικών μονάδων και το κλείσιμο του στρατοπέδου Αμυνταίου, είναι σαφές ότι αποφασίστηκαν κατόπιν πολιτικών παρεμβάσεων. Αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.
Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στις παλαιοκομματικές πρακτικές παρεμβάσεων ανοιχτά, καθαρά και με παρρησία, προκειμένου να διασφαλιστεί η παραμονή των στρατιωτικών μονάδων και η συνέχιση της λειτουργίας του στρατοπέδου Αμυνταίου.

amyntaio-kinhtopoihsh-31082013-3amyntaio-kinhtopoihsh-31082013-5

Παραίτηση όλων των φορέων του Αμυνταίου

Συμμέτοχοι στο μεγάλο αγώνα που δίνεται για παραμονή των στρατιωτικών μονάδων και συνέχιση της λειτουργίας του στρατοπέδου Αμυνταίου δήλωσαν όλοι οι φορείς του Αμυνταίου. Επιπλέον, δήλωσαν ότι παραιτούνται τα Διοικητικά Συμβούλια όλων των φορέων αντιστεκόμενοι στην αδικία που συντελείται στον τόπο μας.
Οι φορείς του Αμυνταίου δήλωσαν ότι θα συντάξουν επιστολή προς τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας, τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη και τους Περιφερειακούς Συμβούλους της Φλώρινας, με την οποία θα τους καλούν σε παραίτηση, σύμφωνα με το παράδειγμα του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Νίκου Γιώσκου, έτσι ώστε να γιγαντωθεί η αντίσταση στην ερήμωση του τόπου μας.

amyntaio-kinhtopoihsh-31082013-6

Pin It

Αφήστε μια απάντηση