Ανοιχτή επιστολή στον Δήμαρχο Αμυνταίου των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Αετού

Ανοιχτή επιστολή στον Δήμαρχο Αμυνταίου των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Αετού

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Κ. Δήμαρχε
Εμείς οι μαθητές του δημοτικού σχολείου Αετού, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που στηρίζετε το σχολείο στις ανάγκες που έχει, όπως εσείς μπορείτε. Στο σημείο αυτό, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε εδώ και πολλά χρόνια.
Όπως γνωρίζετε το σχολείο αυτό στεγάζει παιδιά από τα εφτά γύρω χωριά! Όλα αυτά τα χρόνια τις ημέρες που κάνει κρύο το μάθημα της γυμναστικής πραγματοποιείτε στους διαδρόμους του σχολείου μας. Με συνέπεια να ακουμπάμε στα βρώμικα πατώματα ακριβώς έξω από τις τουαλέτες. Όπως επίσης οι σχολικές μας γιορτές πραγματοποιούνται με μεγάλη δυσκολία καθώς δεν υπάρχει αίθουσα για να χωρέσουν όλα τα παιδιά. Θα θέλαμε πολύ να έχουμε χώρο ώστε να μπορούν να έρχονται και οι γονείς μας να μας καμαρώνουν. Είστε και εσείς γονιός αλλά και παππούς, θα ξέρετε καλύτερα!
Για τους λόγους αυτούς που σας προαναφέραμε αλλά και για πολλούς άλλους θα θέλαμε να σκύψετε στο πρόβλημά μας και να μας βοηθήσετε φτιάχνοντας μια αίθουσα που θα μας δώσει κίνητρο για έμπνευση και αναμνήσεις

Με εκτίμηση
Οι μαθητές του δημοτικού
Σχολείου Αετού

Pin It

Αφήστε μια απάντηση