Γιαννιτσοπούλου υποψήφια Δήμαρχος Αμυνταίου
ΡΟΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ανοιχτός Καφές στη Δυτική Μακεδονία Καινοτομία, Τεχνολογία, Startups και Νέες Επιχειρηματικές Ευκαιρίες

Ημ/νία Ανάρτησης: 14 Ιουλίου, 2023

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει μία σειρά συναντήσεων με σκοπό την επικοινωνία μεταξύ ανθρώπων που μοιράζονται το ίδιο πάθος, για την ενίσχυση της καινοτομίας και του επιχειρείν. Ο Ανοιχτός Καφές, είναι στην ουσία μία συνάντηση συζητήσεων και ιδεών με σκοπό να ενημερώσει και να ωθήσει τα άτομα με αυξημένο το αίσθημα της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας, να δημιουργήσουν την δική τους επιχείρηση ή να εργαστούν στους τομείς της τεχνολογίας.

 

Το επόμενο βήμα, με καινοτομία για τη Δυτική Μακεδονία

Οι εποικοδομητικές συζητήσεις του Ανοιχτού Καφέ θα πραγματοποιηθούν, για πρώτη φορά, σε Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Καστοριά, Φλώρινα και Γρεβενά. Πιο συγκεκριμένα, θα αποτελούνται από μία σειρά ανταλλαγής ιδεών, με την παρουσία κορυφαίων Startups.

Στόχος των συναντήσεων που θα ακολουθήσουν, είναι να ενημερώσουν, να εμπνεύσουν και να παρουσιάσουν τα πάντα για τις Startup εταιρείες και τις νέες ευκαιρίες που προσφέρουν, σε μία πρώιμη επιχειρηματικά περιοχή. Η απολιγνιτοποίηση σε συνδυασμό με τις αναδυόμενες ανάγκες της αγοράς, καθιστούν όλο και περισσότερους ανθρώπους στην περιοχή αναγκαίο να αναζητήσουν νέους τομείς εργασίας.

Οι συναντήσεις θα είναι ανοιχτές σε όλους και η συμμετοχή θα είναι δωρεάν.

Έτσι λοιπόν,

1ος Ανοιχτός Καφές

Καινοτομία, Τεχνολογία, Startups και Νέες Επιχειρηματικές Ευκαιρίες.

 

Ο πρώτος Ανοιχτός Καφές είναι γεγονός! Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει την πρώτη συνάντηση ιδεών! Σκοπός της είναι να ενημερώσει και να ωθήσει τα άτομα με αυξημένο το αίσθημα της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας, να δημιουργήσουν την δική τους επιχείρηση ή να εργαστούν στους τομείς της τεχνολογίας.

Θέλετε να μάθετε τα πάντα για τις Startup εταιρείες και τις νέες τεχνολογικές ευκαιρίες που προσφέρουν, σε μία πρώιμη επιχειρηματικά περιοχή; Στην συνάντηση, θα πραγματοποιηθούν ομιλίες 3 κορυφαίων Startup εταιρειών της Δυτικής Μακεδονίας.

  1. Keyvoto
  2. ΑΦΟΙ ΠΙΤΕΝΗ ΑΒΕΕ
  3. INNORA I.K.E.

Μην χάσεις την ευκαιρία!

Δευτέρα 17 Ιουλίου στις 18:00, στο καφέ Le Roi, Ειρήνης 2-8, Κοζάνη.

1ος Ανοιχτός Καφές Τελικό (1)

TAGGED: Δυτική Μακεδονία,