Άνοιξε τις πύλες της η 20η Ανθοκομική Έκθεση Πτολεμαϊδας (φωτο)

Άνοιξε τις πύλες της η 20η Ανθοκομική Έκθεση Πτολεμαϊδας
με μεγάλη συμμετοχή εκθετών και επισκεπτών

Πανδαισία χρωμάτων και αρωμάτων στη 20η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Εορδαίας οι πύλες της οποίας άνοιξαν την Πέμπτη 16-5-2019 το απόγευμα στο χώρο της λαϊκής αγοράς με τις ευλογίες της Εκκλησίας και τη
συμμετοχή πoλλών επισκεπτών.

Παρά τη συνεχή βροχόπτωση ο Ιερέας Πατήρ Ιωάννης Σαββίδης τέλεσε τον Αγιασμό των εγκαινίων ,μεταφέροντας τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.κ. Θεοκλήτου και ευχήθηκε τα καλύτερα για το θεσμό .
Εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη ο Αντιδήμαρχος Ιωάννης Αριστερίδης τόνισε ότι η Ανθοκομική Έκθεση αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός για την περιοχή , καθώς έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των πολιτών , ομορφαίνοντας την καρδιά της Πόλης.


Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου Κωνσταντίνος Σερσέμης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μέχρι τώρα πορεία του θεσμού που ενισχύει την οικολογική συνείδηση, τονίζοντας ότι οι Δημότες της Εορδαίας αγαπούν το πράσινο και επιθυμούν ακόμα περισσότερο να δώσουν χρώμα στους κήπους και στα μπαλκόνια τους , ενώ ευχαρίστησε τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής, όλες τις Αντιδημαρχίες και τους εργαζόμενους του Δήμου που συνέβαλαν στη διοργάνωση καθώς και τον Ανθοκομικό Συνεταιρισμό Κεντρικής Μακεδονίας και τους επισκέπτες που στηρίζουν τη διοργάνωση δίνοντας ένα ιδιαίτερο χρώμα.

Στη φετινή έκθεση συμμετέχουν πάνω από 20 παραγωγοί-μέλη του Ανθοκομικού Συνεταιρισμού Κεντρικής Μακεδονίας με μια μεγάλη ποικιλία φυτών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, σε προσιτές τιμές.
Όσο για τους επισκέπτες μικροί και μεγάλοι απολαμβάνουν το υπέροχο θέαμα των πολύχρωμων λουλουδιών, κατακλύζοντας όλους τους χώρους.
Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά μέχρι τη Δευτέρα 20 Μαΐου.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση