Από την κοπή της βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου Φλώρινας

Από την κοπή της βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου Φλώρινας

Την κοπή της πίτας του έκανε το Επιμελητήριο Φλώρινας  με την παρουσία τοπικών αρχών, των Προέδρων των Επιμελητηρίου Κοζάνης κ. Νίκου Σαρρή και Γρεβενών κ. Νίκου Ράμου, μελών της νέας και παλιάς διοίκησης του Επιμελητηρίου Φλώρινας και πλήθους μελών του.
Χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Πρεσπών κ. Παναγιώτης Πασχαλίδης, ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας κ. Αντώνης Σίπκας, οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων Φλώρινας, Κοζάνης και Γρεβενών, ο Διευθυντής της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Φλώρινας κ. Κίμων Σαββάκης.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Σάββας Σαπαλίδης τίμησε με αναμνηστική πλακέτα τον πρώην Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Αλέξανδρο Αλεξίου για την εικοσαετή ανιδιοτελή προσφορά του στους συναδέλφους και την τοπική κοινωνία από τη θέση του Προέδρου αλλά και ως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.
Ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των τριών Προέδρων για τη δημιουργία συντονιστικού οργάνου των Επιμελητηρίων Δυτικής Μακεδονίας, προκειμένου ο σημαντικός αυτός θεσμός να είναι πιο δημιουργικός και πιο αποτελεσματικός μέσα από κοινές δράσεις.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση