Από την κοπή της βασιλόπιτας του Θεατρικού Εργαστηρίου του Κέντρου Νεότητας «ΑΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΟΣ»

Ημ/νία Ανάρτησης: 24 Ιανουαρίου, 2023

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου τα μέλη του Θεατρικού Εργαστηρίου του Κέντρου Νεότητας «ΑΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΟΣ» της Ιεράς Μητρόπολης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας τα οποία συμμετείχαν στην Θεατρική Παράσταση «Αλήθεια, από τί ζει ο άνθρωπος;» έκοψαν την βασιλόπιτά τους και παράλληλα παρακολούθησαν το βίντεο της Θεατρικής Παράστασης το οποίο μόλις κυκλοφόρησε.

Μικροί και μεγάλοι παρακολούθησαν με ιδιαίτερη συγκίνηση το βίντεο ως θεατές πλέον και όχι ως ηθοποιοί. Αυτό τους έδωσε την δυνατότητα του σχολιασμού με χαρά των ωραίων στιγμών που έζησαν και κατά την διάρκεια των παραστάσεων αλλά και όλης της προετοιμασίας η οποία λόγω covid ήταν μακρά.

Ολόκληρη την Θεατρική Παράσταση μπορεί να την παρακολουθήσει κάποιος στο Κανάλι του Κέντρου Νεότητας στο Youtube: «Κέντρο Νεότητας ΑΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΟΣ Ι.Μ.Φ.Π.Ε.» και συγκεκριμένα στην διεύθυνση https://youtu.be/T0V4hyotNCQ.

Με αισθήματα χαράς αναχώρησαν ανανεώνοντας το ραντεβού τους για θεατρικές συναντήσεις στον χώρο του Κέντρου Νεότητας για τα παιδιά κάθε τελευταία Παρασκευή του μήνα στις 7μμ και για τους μεγάλους κάθε τελευταία Τετάρτη του μήνα στις 8μμ.

TAGGED: Φλώρινα,