Από το αστυνομικό Δελτίο της 8ης Απριλίου 2012

Ημ/νία Ανάρτησης: 8 Απριλίου, 2012

police 

Καστοριά, 8 Απριλίου 2012

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη υλοτομία

Αστυνομικοί της Ειδικής Μικτής Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς, τις βραδινές ώρες χθες 07-04-2012 σε αγροτική περιοχή στην Ιεροπηγή – Καστοριάς, συνέλαβαν 44χρονο αλλοδαπό για παράνομη υλοτομία και παράνομη είσοδο στη χώρα.

 

Συγκεκριμένα ο αλλοδαπός συνελήφθη ενώ μετέφερε προς την Αλβανία με το άλογό του,  μέρος ξυλείας από δρυ, βάρους περίπου 150 κιλών, από ποσότητα ξυλείας που υπήρχε υλοτομημένη από  προηγούμενους μήνες και τη μετέφερε ανά τακτά χρονικά διαστήματα στη χώρα του.

 

Ο 44χρονος είχε εισέλθει στο Ελληνικό έδαφος από μη ελεγχόμενη μεθοριακή διάβαση και διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του δικαστική απόφαση.

 

Κατασχέθηκαν ένα τσεκούρι, ένα άλογο και εκατόν πενήντα (150) κιλά ξυλείας.

 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

 

 

 

Κοζάνη, 8 Απριλίου 2012

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για διακεκριμένες κλοπές, στην Πτολεμαΐδα

Εξιχνιάστηκαν έξι περιπτώσεις κλοπής καλωδίων χαλκού

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης, συνέλαβαν χθες (07-04-2012) το μεσημέρι στην Πτολεμαΐδα, δύο αλλοδαπούς 44 και 19 ετών για διακεκριμένες κλοπές.

 

Συγκεκριμένα, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 44χρονος και επέβαινε ο 19χρονος, βρέθηκαν επιμελώς  κρυμμένες τρείς (3) κουλούρες καλωδίων χαλκού, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν.

 

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι, οι συλληφθέντες από το μήνα Μάρτιο του τρέχοντος έτους, ενεργώντας από κοινού, διέπρατταν κλοπές καλωδίων χαλκού από ηλεκτρικές εγκαταστάσεις γεωτρήσεων και δίκτυα παροχής ρεύματος της Δ.Ε.Η.  Α.Ε, που βρίσκονταν σε αγροτεμάχια της ευρύτερης περιοχής της Πτολεμαΐδας.

 

Συνολικά φέρεται ότι διέπραξαν έξι κλοπές καλωδίων, από εγκαταστάσεις γεώτρησης και δίκτυα παροχής ρεύματος, ενώ η συνολική αξία των κλαπέντων ανέρχεται στο ποσό των 6.285 ευρώ.

 

Κατασχέθηκαν οι τρείς (3) κουλούρες καλωδίων χαλκού και ένα σιδηροπρίονο, ενώ ερευνάται η συμμετοχή των συλληφθέντων και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

 

 

Φλώρινα, 06 Απριλίου  2012

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία και παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας

Συνελήφθη, σήμερα (06-04-2012) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Πεδινό Φλώρινας από αστυνομικούς της Α΄ Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, ένας  22χρονος αλλοδαπός  για παράβαση της νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας και πλαστογραφία.

Ειδικότερα ο 22χρονος, μετά από αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι, διέθετε  προς πώληση σε διερχόμενους πολίτες πλαστούς ψηφιακούς δίσκους εικόνας και ήχου και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (74) πλαστοί ψηφιακοί δίσκοι ήχου (CD) και (209) πλαστοί ψηφιακοί δίσκοι εικόνας και ήχου (DVD).

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

 

Φλώρινα, 06 Απριλίου  2012

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 

Σύλληψη διωκόμενου αλλοδαπού

 

Χθες (05-04-2012) το μεσημέρι στην Κρυσταλλοπηγή – Φλώρινας,  αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής  συνέλαβαν 20χρονο αλλοδαπό σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

 

Συγκεκριμένα, σε βάρος του 20χρονου που βρισκόταν παράνομα στη χώρα, εκκρεμούσε Ένταλμα σύλληψης του Πρωτοδικείου Αθηνών με το οποίο κατηγορείται για τις πράξεις της αγοράς και κατοχής από κοινού ναρκωτικών ουσιών από μη τοξικομανείς που τέλεσε στην Αθήνα.

 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

 

 

Ακολουθήστε μας στο YouTube..

Ακολουθήστε μας στο YouTube..