Από το αστυνομικό Δελτίο της Δευτέρας 18 Μαρτίου 2013

Ημ/νία Ανάρτησης: 18 Μαρτίου, 2013

Κοζάνη, 17 Μαρτίου 2013

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη κατοχή και εμπορία βεγγαλικών και κροτίδων.

 

Χθες (16-03-2013) το απόγευμα στα Γρεβενά, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών συνέλαβαν 38χρονο ημεδαπό, για παράνομη κατοχή και εμπορία βεγγαλικών και κροτίδων.

 

Συγκεκριμένα, ο 38χρονος συνελήφθη γιατί σε κατάστημα ιδιοκτησίας του, διέθετε προς πώληση πυροτεχνικά παιδικά αθύρματα, χωρίς να κατέχει την απαιτούμενη από το νόμο άδεια  πώλησης βεγγαλικών-κροτίδων.

 

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δέκα (10) κουτιά που περιείχαν πενήντα (50) τεμάχια πυροτεχνικά παιδικά αθύρματα το καθένα.

 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

 

 

 

 

 

Κοζάνη, 17 Μαρτίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Σύλληψη αλλοδαπού στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών

 

Κατασχέθηκαν πάνω από  3 κιλά ηρωίνης

Σήμερα (17-03-2013) το πρωί, στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κρυσταλλοπηγής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, συνέλαβαν 61χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

 

Συγκεκριμένα, μετά από ενδελεχή αστυνομική έρευνα στο Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 61χρονος, βρέθηκαν έξι (6) νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη, επιμελώς κρυμμένες σε ειδικές κρύπτες στο χώρο της καμπίνας του οχήματος. Ο συλληφθείς εισήγαγε τις ναρκωτικές ουσίες από την Αλβανία και τις μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας.

 

Συνολικά κατασχέθηκαν :

 

  • ηρωίνη, συνολικού βάρους 3 κιλών και 161 γραμμαρίων,
  • το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο,
  • τρία (3) κινητά τηλέφωνα και
  • το χρηματικό ποσό των εκατόν πενήντα (150) ευρώ

 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Ακολουθήστε μας στο YouTube..

Ακολουθήστε μας στο YouTube..