Γιαννιτσοπούλου υποψήφια Δήμαρχος Αμυνταίου
ΡΟΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Από το Δ.Σ. του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Φλώρινας «Ο Αριστοτέλης» ανακοινώνεται η έναρξη εγγραφών στη Λέσχη Λογοτεχνίας και Θεάτρου.

Ημ/νία Ανάρτησης: 18 Σεπτεμβρίου, 2023
Από το Δ.Σ. του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Φλώρινας «Ο Αριστοτέλης» ανακοινώνεται η έναρξη εγγραφών στη Λέσχη Λογοτεχνίας και Θεάτρου.
Η κεντρική ιδέα για τις δραστηριότητες της Λέσχης είναι κατ’ αρχήν η ενασχόληση με τα έργα της Κλασσικής Ελληνικής και Ξένης Λογοτεχνίας, η επαφή με τα πρωτότυπα κείμενα, η ανάλυση τους, η κατανόηση των έργων και των συγγραφέων τους και η εμβάθυνση στην ουσία, στα μηνύματα και στα διδάγματά τους.
Ο τελικός στόχος είναι η μεταφορά και η παρουσίαση του έργου σε μορφή θεατρικής παράστασης, χρησιμοποιώντας το θέατρο ως μέσο βαθύτερης κατανόησης και εμπέδωσης του έργου καθώς και η μύηση στη Θεατρική Τέχνη.

Ελάτε να ταξιδέψουμε μαζί στον μαγικό κόσμο της Λογοτεχνίας και του Θεάτρου, να ζωντανέψουμε τα έργα και τους χαρακτήρες τους και να κάνουμε καλό στην ψυχή μας.

Υπεύθυνη Τμήματος είναι η Μαργαρίτα Ρώμπαπα,
Φιλόλογος Αγγλικής Γλώσσας
Ερασιτέχνης Σκηνοθέτης – Θεατρολόγος.
Θα λειτουργήσει ένα μικτό τμήμα για νέους από 15 ετών και άνω και για ενήλικες.
Εγγραφές έως 31 Οκτωβρίου.
Πρώτη συνάντηση των μελών της λέσχης: Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, ώρα 18:00.
Οι εγγραφές γίνονται στο email: marromdimi@yahoo.gr (με απαραίτητα στοιχεία: το ονοματεπώνυμο και το κινητό ή σταθερό τηλέφωνο).
Επικοινωνία μπορεί να γίνει στο τηλέφωνο: 6937378257, εφόσον χρειαστεί.
ΓΥΡΙΚΗ ΕΛΕΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
TAGGED: Φ.Σ.Φ. Ο Αριστοτέλης, Φλώρινα,