Απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για Πανελλαδική Ημέρα Δράσης για την Υγεία την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου2022

Απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ για την ΥΓΕΙΑ την ΤΡΙΤΗ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022

Στάση Εργασίας από τις 12:00 μ.μ. έως τη λήξη του ωραρίου

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. σε συνεργασία με τις Ομοσπονδίες του χώρου της Υγείας (Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν., Ο.Ε.Ν.Γ.Ε., Π.Ο.Ε.-Π.Φ.Υ., Π.Ο.Σ.Ε.Υ.Π.-Π.Φ.Υ.), σε κοινή Σύσκεψη που έγινε στην Αθήνα, στις 18 Ιανουαρίου 2022, συναποφάσισαν την πραγματοποίηση Πανελλαδικής Ημέρας Δράσης για την Υγεία, την ΤΡΙΤΗ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022, για την ανάδειξη των προβλημάτων του Δημόσιου Συστήματος Υγείας, εξαιτίας των πολιτικών που ασκεί η κυβέρνηση.

Για να συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στις κινητοποιήσεις που θα γίνουν η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. κηρύσσει Στάση Εργασίας σε όλο το Δημόσιο, στο Λεκανοπέδιο Αττικής, την ΤΡΙΤΗ, 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022, από τις 12:00 έως τη λήξη του ωραρίου.

Ταυτόχρονα κηρύσσει, για την Περιφέρεια, διευκολυντική Στάση Εργασίας από τις 12:00 έως τη λήξη του ωραρίου για να συμμετέχουν οι εργαζόμενοι του Δημοσίου στις κινητοποιήσεις που θα οργανωθούν, στις πόλεις τους από τα Νομαρχιακά Τμήματα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Στην Αθήνα η συγκέντρωση θα γίνει στις 13:00, στο Υπουργείο Υγείας και θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση