Αρχαιρεσίες στον Φ.Ο.Ο. Φλώρινας Ευχαριστήριο Νίκου Ταμουτσέλη

Καταφύγιο ΦΟΟΦ

Μετά από παρέλευση δεκαπέντε (15) ετών στη θητεία του Φυσιολατρικού Ορειβατικού Ομίλου Φλώρινας ως προέδρου, ο Νίκος Ταμουτσέλης και με την ολοκλήρωση μιας σειράς σημαντικών παρεμβάσεων που σκοπό είχαν την βιωσιμότητα του Ομίλου και την μετάβασή – προσαρμογή του σε νέες βάσεις, έφθασε η ώρα να αποχωρήσει. Μια άλλη μεγάλη στιγμή για τον Όμιλό μας, αυτήν της μεταβίβασης της σκυτάλης σε άλλα άξια τέκνα και πρόσωπα μέλη του Δ/Σ του ΦΟΟΦ.

Για το λόγο αυτό η επιθυμία του απερχόμενου προέδρου είναι να ξεκινήσει η διαδικασία που προβλέπει την Πρόσκληση των Μελών του ΦΟΟΦ σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, με σκοπό την ανάδειξη προσώπων για την εκλογή νέου Προέδρου, και την συγκρότηση νέου σώματος, στο οποίο ο τ. πρόεδρος θα παραμείνει ενεργό στέλεχος στο Δ/Σ, πάντα στην υπηρεσία του ΦΟΟΦ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς, όλους τους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ για τον τρόπο με τον οποίο κάλυψαν τα νέα και τις δράσεις του ΦΟΟΦ το διάστημα που είχαμε αναλάβει τις πρωτοβουλίες να διαχειριστούμε τις τύχες του Ομίλου μας.

Μετά τιμής

Ταμουτσέλης Νικόλαος

Pin It

Αφήστε μια απάντηση