Αυλαία για την 37η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς

Ημ/νία Ανάρτησης: 5 Μαΐου, 2012

ekthesi-gounas-1

Αυλαία για την 37η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς, όπου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της από τον Πρόεδρο της Βουλής, παρουσία της Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κα. Ρόδη Κράτσα, του Περιφερειάρχη, Γιώργου Δακή, των Αντιπεριφερειαρχών  Δημήτρη Σαββόπουλου, Πασχάλη Χαρούμενου και πλήθους τοπικών αρχών.

 

«Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας θα συνεχίσει βρίσκεται στο πλευρό των γουνοποιών και θα  προσπαθεί για την περαιτέρω ανάπτυξή του κλάδου», τόνισε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης, «καθώς πρόκειται για έναν τομέα με σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα  για ολόκληρη την Εθνική Οικονομία».

«Τα μηνύματα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά για τον κλάδο της γούνας, καθώς η συμμετοχή των εκθετών  και εφέτος είναι αυξημένη», δήλωσε  από την πλευρά του ο κ. Σαββόπουλος  και συνέχισε λέγοντας «Στη δύσκολη οικονομική περίοδο που αναμφίβολα βρισκόμαστε ο κλάδος της γούνας δείχνει να μπορεί να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης για ολόκληρη την Περιφέρειά».

 

Στη συνέχεια ο Περιφερειάρχης με τους Αντιπεριφερειάρχες είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή και να συζητήσουν με πολλούς εκθέτες που βρίσκονται στο δημοπρατήριο.