Δασταμάνης: «Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για το Έθνος μας, για την Ελλάδα μας»

Το παρών στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 αλλά και για τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου που πραγματοποιήθηκαν ανήμερα της 25ης Μαρτίου 2021 στην πόλη των Γρεβενών, έδωσε από το πρωί ο Δήμαρχος Γρεβενών κ.Γιώργος Δασταμάνης, συμμετέχοντας στην Επίσημη Δοξολογία, την Επιμνημόσυνη Δέηση και την Κατάθεση Στεφάνων.

Στις δηλώσεις του ο κ.Δασταμάνης επεσήμανε ότι η σημερινή είναι μία μεγάλη ημέρα για το Έθνος μας και την Ελλάδα μας διότι τιμούμε τους ηρωικούς αγωνιστές της Εθνεγερσίας οι οποίοι, όπως τόνισε, αποτελούν φωτεινά παραδείγματα για όλους μας καθώς σε αυτούς χρωστάμε την Ελευθερία μας και την Ανεξαρτησία μας.

Εν συνεχεία, ο Δήμαρχος Γρεβενών δήλωσε ότι η φετινή ιστορική επέτειος της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας, δυστυχώς, λαμβάνει χώρα με πολλούς περιορισμούς εξαιτίας της πανδημίας με αποτέλεσμα οι πολίτες να μην μπορούν να γιορτάσουν τη σημερινή διπλή γιορτή όπως πραγματικά θα επιθυμούσαν. Ωστόσο, υπογράμμισε ότι η εφαρμογή των υγειονομικών μέτρων είναι απολύτως αναγκαία προκειμένου να προστατευθούν ανθρώπινες ζωές από τη διασπορά του επικίνδυνου κορονοϊού.

Κλείνοντας, αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετοί ήταν οι συνδημότες μας που τοποθέτησαν με καμάρι την Ελληνική Σημαία στα μπαλκόνια τους και έτσι η δοξασμένη Γαλανόλευκη κυματίζει περήφανα σε πολλούς δρόμους και γειτονιές της πόλης μας.

 

Pin It

Αφήστε μια απάντηση