
Το CD περιέχει 5 τραγούδια και είναι η πρώτη προσωπική της δουλειά. Στα τραγούδια του νέου CD, έχει γράψει μουσική και στίχους η τραγουδίστρια και μουσικός Δέσποινα Καρλή.
Στίχοι για τον έρωτα και την αγάπη, ευαίσθητοι, τρυφεροί αλλά ταυτόχρονα απλοί, άμεσοι και περιεκτικοί, αγκαλιάζονται από ωραίες, χαρακτηριστικές μελωδίες, ποικίλων μουσικών χρωμάτων και ρυθμών. Ήχοι σημερινοί, μοντέρνοι, έντεχνοι αλλά και λαϊκοί περιέχονται στο νέο αυτό CD, που καλύπτει αρκετές μουσικές προτιμήσεις, αφού περιέχει electro – pop, λαϊκή μπαλάντα, έντεχνη λαϊκή ρούμπα, σύγχρονο λαϊκό χασάπικο και ζεϊμπέκικο. Η Δέσποινα Αδάμη, άλλοτε τρυφερή και με ευαισθησία, άλλοτε δυναμική και με πάθος, με τη δική της μοναδική ερμηνεία και με την ξεχωριστή, λαμπερή της χροιά, κατορθώνει να γεφυρώσει τις όποιες διαφορές ύφους των τραγουδιών, δημιουργώντας τελικά ένα ευχάριστο και ομοιογενές μουσικό αποτέλεσμα, που το σφραγίζει ανεξίτηλα το δικό της προσωπικό στυλ.
Ήδη ακούγονται στα ραδιόφωνα το electo – pop «Ξαφνιάζομαι», στην αρχική αλλά και στη REMIX έκδοσή του, το ζεϊμπέκικο « Με κούρασαν οι αγάπες» και η μπαλάντα «Κάνε με φωτιά».
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΔΑΜΗ – ΚΑΝΕ ΜΕ ΦΩΤΙΑ
1.Ξαφνιάζομαι – 3’13
2.Αν ξαναγύρναγες – 3’29
3.Θα΄ρθείς – 2’54
4.Με κούρασαν οι αγάπες – 3’51
5.Κάνε με φωτιά – 3’49
Δείτε το video clip του ¨ Με κούρασαν οι αγάπες¨
Η Δέσποινα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Μουσικός και τραγουδίστρια έχει σπουδάσει ακκορντεόν στο Εθνικό Ωδείο και παραδοσιακό τραγούδι στη σχολή του Αριστείδη Μόσχου. Έχει συνεργαστεί και τραγουδήσει με διάφορα μουσικά σχήματα της Αθήνας και επαρχίας, που καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα του ελληνικού τραγουδιού από το παραδοσιακό και νησιώτικο, το ρεμπέτικο και λαϊκό τραγούδι, το ρετρό, το νέο κύμα, το ελαφρολαϊκό, το έντεχνο και το σύγχρονο ελληνικό τραγούδι. Καλλιτέχνες με τους οποίους έχει συνεργαστεί είναι η Μαρίνα Βασιλάκη, η Νάσια Κονιτοπούλου, ο Μιχάλης Γαμπιεράκης, η Τασία Βέρρα, ο Θανάσης Κομνηνός, η Λέλα Παπαδοπούλου, ο Άγγελος Καλαβρυτινός, η Μαίρη Λίντα, ο Μιχάλης Βιολάρης, ο Ηλίας Καραγιάννης, ο Σταμάτης Κόκκοτας, η Δέσποινα Καρλή, καθώς και οι συνθέτες Μιχάλης Τερζής και Δημήτρης Παναγόπουλος. Δισκογραφικά έχει πρωτοεμφανιστεί στα συλλογικά CD «Στροφές Αθανασίας» και «Συνάντηση», ερμηνεύοντας τραγούδια σε στίχους Κώστα Παπαϊωάννου και μουσική Δημήτρη Παναγόπουλου. Επίσης συμμετείχε στο έργο «5 CD MEΓΑΛΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ», της FM RECORDS και συγκεκριμένα στα σεγόντα ολόκληρου του «CD2 Σταμάτης Κόκκοτας», σε ενορχήστρωση Μιχάλη Τερζή, όπως και στα vocals του έργου «Γέφυρα Ρίου Αντιρίου» (soundrack) που συνέθεσε ο ίδιος συνθέτης. Tο CD ΚΑΝΕ ΜΕ ΦΩΤΙΑ είναι η πρώτη της ολοκληρωμένη δισκογραφκή παρουσία.