ΔΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΙΔΕΩΝ

Σε συνέχεια της συνάντησης που είχε η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, κα Δήμητρα Γεωργακοπούλου-Μπάστα, με τους τοπικούς φορείς με αντικείμενο το ΕΣΠΑ, ο Δήμος Αμυνταίου επιταχύνει τους ρυθμούς προετοιμασίας για την αξιοποίηση του προγράμματος. Τόσο κατά τη διάρκεια της συνάντησης με όλους τους φορείς, όσο και στην κατ’ ιδίαν συνάντηση του Δημάρχου Αμυνταίου, κου Μάκη Ιωσηφίδη, με την Γενική Γραμματέα, εκτέθηκαν οι άμεσοι στόχοι του Δήμου Αμυνταίου και έτυχαν αποδοχής από την ίδια και τους συνεργάτες της.

Επειδή όμως ο αναπτυξιακός σχεδιασμός και τα έργα υποδομής που χαρακτηρίζονται προτεραιότητες για την περιοχή αφορούν το σύνολο των πολιτών, καλούμε όλους τους φορείς και ενεργούς πολίτες σε προγραμματικό διάλογο προκειμένου να κατατεθούν ιδέες και προτάσεις που μπορούν να υλοποιηθούν στα πλαίσια του ΕΣΠΑ ή άλλων χρηματοδοτικών προγραμμάτων.

Η συνάντηση διαλόγου και κατάθεσης ιδεών και προτάσεων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 19:00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση