ΔΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

DA_SYSKEPSI_PROEDROI

 

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμυνταίου, κου Μάκη Ιωσηφίδη, πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη με όλους τους Προέδρους της Δημοτικής και των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Αμυνταίου.

Ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να ενημερώσει εκτενώς τους Προέδρους για την πορεία προσαρμογής του Δήμου Αμυνταίου στις απαιτήσεις του Προγράμματος «Καλλικράτης», αλλά και για όλα τα θέματα αιχμής που αντιμετωπίζει η Δημοτική Αρχή. Στη συνέχεια ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους Προέδρους ότι τους εξουσιοδοτεί για μία σειρά ενεργειών, όπως τη θεώρηση του γνησίου της υπογραφής, την επικύρωση εγγράφων, την έκδοση βεβαιώσεων μονίμου κατοικίας, αλλά και την έκδοση πιστοποιητικών βεβαίωσης ζώων για τους κτηνοτρόφους. Με τον τρόπο αυτό γίνεται μία προσπάθεια αποκέντρωσης των αρμοδιοτήτων με στόχους την αναβάθμιση της λειτουργίας των Τοπικών Κοινοτήτων και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Με τη σειρά τους οι Πρόεδροι αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κοινότητά του καθενός, αλλά συζήτησαν και για τα γενικότερα ζητήματα του Δήμου. Ακολούθησε ένας εξαιρετικά γόνιμος διάλογος με αφετηρία τις νέες δυνατότητες που δίνει η πρωτοβουλία του Δημάρχου, καθώς και μελλοντικές ενέργειες για περαιτέρω αναβάθμιση του ρόλου των Τοπικών Κοινοτήτων.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση