Δήμος Καστοριάς Διαχείριση Καυσόξυλων Νομού Καστοριάς

Ημ/νία Ανάρτησης: 11 Απριλίου, 2012

kaysoksila-2

Στα πλαίσια της ευρύτερης προσπάθειας του Δήμου Καστοριάς για επίλυση των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων των κατοίκων του και ενόψει της εξίσωσης του φόρου κατανάλωσης του πετρελαίου θέρμανσης με αυτόν του πετρελαίου κίνησης από την νέα χειμερινή περίοδο, ο Δήμαρχος Καστοριάς κ. Εμμανουήλ Χατζησυμεωνίδης απέστειλε επιστολή στη Διεύθυνση Δασών του Νομού Καστοριάς της οποίας το περιεχόμενο έχει ως ακολούθως.

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ                                Καστοριά  9-4-2012

ΝΟΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ                                                       Αριθ. Πρωτ. 10904

ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Διεύθυνση: Σκαπέρδειο Δημοτικό Μέγαρο

Γραφείο: Δημάρχου                                                              ΠΡΟΣ:

( 2467351101                         Διεύθυνση Δασών  Νομού Καστοριάς …………………………………………..                        (Υπόψη κ. Δντη)

 

 

ΘΕΜΑ :  Διαχείριση Καυσόξυλων Νομού Καστοριάς

 

Κύριε Διεθυντά

Όπως γνωρίζετε οι κάτοικοι του Δήμου Καστοριάς καθώς και της ευρύτερης περιοχής του Νομού Καστοριάς, μαστίζονται από σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Ήδη από την προηγούμενη χειμερινή περίοδο υπήρχε μεγάλη ζήτηση σε καυσόξυλα, τόσο σε τοπικό όσο και σε Πανελλαδικό επίπεδο, η οποία αναμένεται να αυξηθεί και κατά την επόμενη.

Ενόψει του ότι από την νέα χειμερινή περίοδο θα εξισωθεί ο φόρος κατανάλωσης του πετρελαίου θέρμανσης με αυτόν του πετρελαίου κίνησης και θα διαμορφωθεί η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης από 1,40 € έως 1,50 €, χωρίς να υπολογίζονται τυχόν αναπροσαρμογές στη Διεθνή τιμή του πετρελαίου, με αποτέλεσμα η οικονομική κατάσταση των συμπολιτών μας να επιδεινωθεί ακόμη περισσότερο.

Για τον λόγο αυτό προτείνουμε ολόκληρη η ποσότητα καυσόξυλων, η οποία  θα ξυλευτεί κατά το τρέχον έτος στον Νομό Καστοριάς, να μη διατεθεί εκτός Νομού αλλά να διατεθεί ολόκληρη για κατανάλωση από τους πολίτες του Νομού Καστοριάς.

 

 

 

Ο

Δήμαρχος Καστοριάς

 

 

Εμμανουήλ Χατζησυμεωνίδης

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο YouTube..

Ακολουθήστε μας στο YouTube..