Διαδικτυακό συνέδριο: ENDORSE 2023 | European Data Conference on Reference Data and Semantics

Ημ/νία Ανάρτησης: 1 Φεβρουαρίου, 2023

Το Γραφείο Εκδόσεων της ΕΕ και η Interoperable Europe, που υποστηρίζεται από το Πρόγραμμα Ψηφιακής Ευρώπης,  διοργανώνουν το δεύτερο διαδικτυακό συνέδριο “European Data Conference on Reference Data and Semantics με τίτλο: “ENDORSE 2023”. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά από τις 14 έως τις 16 Μαρτίου 2023 και οι αιτήσεις για δωρεάν εγγραφή είναι ανοιχτές (μέχρι τις 13 Μαρτίου 2023).

 

Το συνέδριο “ENDORSE 2023” φέρνει στο επίκεντρο τη δύναμη των πολυγλωσσικών δεδομένων αναφοράς και τον ρόλο των σημασιολογικών τεχνολογιών στην καθημερινή μας ζωή. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει περισσότερες από 40 συμμετοχές, από ευρωπαϊκούς και διεθνείς ειδικούς σε πολυγλωσσικά δεδομένα αναφοράς και σημασιολογικές τεχνολογίες, καθώς και πολλές συζητήσεις σε πάνελ.

 

Κάντε εγγραφή στο διαδικτυακό συνέδριο «ENDORSE 2023» για να εξερευνήσετε τις τελευταίες τάσεις στα πολύγλωσσα δεδομένα αναφοράς. Αφήστε τη φωνή σας να ακουστεί και γίνετε μέρος μιας δραστήριας κοινότητας με επαγγελματίες και ειδικούς. Στο συνέδριο θα λάβουν μέρος ειδικοί του χώρου, ερευνητές και διάφοροι φορείς από τα θεσμικά όργανα και τους οργανισμούς της ΕΕ, εθνικές δημόσιες υπηρεσίες και πανεπιστήμια, καθώς και από διεθνείς και διακυβερνητικούς οργανισμούς και τον ιδιωτικό τομέα.

 

Ακολουθήστε μας στα social media:

Facebook: https://www.facebook.com/oenef

Instagram: https://www.instagram.com/activeyouths/

Twitter: https://twitter.com/edicflorina

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/europe-direct-oenef-780433220/

YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCkEhQKC4XzQumZAvFxxvUHA

Ακολουθήστε μας στο Facebook..

Ακολουθήστε μας στο Facebook..