Διαδοχικές συσκέψεις του πρωθυπουργού για Tρόικα, ΠΑΣΟΚ και ΕΡΤ

Ημ/νία Ανάρτησης: 18 Αυγούστου, 2011

Διαδοχικές συσκέψεις έχει από το πρωί ο πρωθυπουργός με στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με αντικείμενο την επικείμενη συνδιάσκεψη του Κινήματος. Εντός της ημέρας θα πραγματοποιηθούν άλλες δύο συσκέψεις ενόψει της Διεθνούς Έκθεση Θεσσαλονίκης, της άφιξης της τρόικας στην Ελλάδα και του «κουρέματος» της ΕΡΤ.
Στις 11 το πρωί ξεκίνησε στη Βουλή η πρώτη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου με αντικείμενο την επικείμενη συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ.
Στη σύσκεψη λαμβάνουν μέρος ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, και στελέχη του Κινήματος.
Οι άλλες δύο προγραμματισμένες συσκέψεις που θα ακολουθήσουν, με τη συμμετοχή κυβερνητικών στελεχών έχουν αντικείμενο την προετοιμασία της κυβέρνησης εν όψει της ΔΕΘ και τον προγραμματισμό του κυβερνητικού έργου και την πορεία υλοποίησης του μεσοπρόθεσμου ενόψει και της αφιξης της τρόικας.
Στην άτυπη κυβερνητική σύσκεψη, ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος, ως αρμόδιος υπουργός, θα παρουσιάσει το σχέδιό του για τον εξορθολογισμό της δημόσιας τηλεόρασης.
Σήμερα, Πέμπτη θα ακολουθήσει δεύτερη σύσκεψη για τη ΔΕΘ και στη 1 το μεσημέρι θα συγκληθεί η άτυπη κυβερνητική σύσκεψη, όπου θα παρουσιαστεί και το σχέδιο για την εξυγίανση της ΕΡΤ.