Δηλώσεις φορέων για τα ανοιχτά θέματα του νομού Φλώρινας (βίντεο & φωτο)

Σύσκεψη φορέων πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας για τα θέματα του νομού. Στην ατζέντα ήταν μεταξύ άλλων η λειτουργία του ΑΗΣ Αμυνταίου Φιλώτα η ανάπτυξη του Πανεπιστημίου τα αρδευτικά έργα ο κάθετος άξονας. Η συνάντηση αποτελούσε δέσμευση του βουλευτή Γιάννη Αντωνιάδη και οι συνεδριάσεις θα γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Κιοσσές Γιάννης , ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Άμπας Βασίλης, ο δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιαννάκης Βασίλης, ο δήμαρχος Αμυνταίου κ. Μπιτάκης Άνθιμος, ο δήμαρχος Πρεσπών κ. Πασχαλίδης Παναγιώτης,
ο αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας κ. Ιορδανίδης Γιώργος , η αντιπρύτανης κ. Σπύρτου Άννα, η κοσμήτορας των Γεωπονικών Σχολών κ. Μέλφου Κατερίνα, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ. Σιάκος Κωνσταντίνος, ο Αντιπρόεδρος του ΕΒΕ κ. Σιάτσκας Γρηγόρης , ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Φλώρινας κ Ταλίδης Θωμάς, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμυνταίου κ. Νάντσης Δημήτρης, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Φλώρινας κ. Νίκλης Βασίλης, η πρόεδρος του ΑΣΕΠΑ κ. Κρητικού Διαμάντω και εκπρόσωποι του ομίλου ενεργών νέων Φλώρινας.


Pin It

Αφήστε μια απάντηση