Δήλωση διαμαρτυρία της Προέδρου της ΤΚ Αναρράχης για την λιμνοδεξαμενή

ANDREADOU BARBARAΔΗΛΩΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΡΡΑΧΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΙΜΝΟΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΑΝΑΡΡΑΧΗΣ»

Δυστυχώς πληροφορηθήκαμε ότι από πλευράς της Περιφέρειας διαλύθηκε με τον ανάδοχο η σύμβαση του έργου «Κατασκευή Λιμνοδεξαμενής Αναρράχης».
Το έργο «Κατασκευή της Λιμνοδεξαμενής Αναρράχης» απασχόλησε πολλά χρόνια την τοπική κοινωνία. Έδωσε στην αρχή χαρά και ελπίδες στους συμπολίτες μας, μα στη συνέχεια με την μακροχρόνια διακοπή του δημιούργησε γκρίνιες, εντάσεις ατέρμονες συζητήσεις , συσκέψεις, συνεδριάσεις και αφού πέρασε από χίλια μύρια κύματα δυστυχώς απεντάχθηκε.
Πιστεύαμε ότι η ολοκλήρωση του έργου θα βοηθούσε την περιοχή μας και μάλιστα θα μπορούσαν να ικανοποιηθούν και τα δύο χωριά διαχρονικά με διάλογο .
Η απένταξη του έργου δεν ευνοεί την περιοχή και μάλιστα σε περιόδους που ο τόπος και ο λαός μας δοκιμάζεται σκληρά.
Ζητούμε να επανεξετασθεί το αίτημα των κατοίκων της περιοχής για την βελτίωση γενικότερα των συνθηκών που αφορούν την μελλοντική ανάπτυξη σε συνδυασμό επανένταξης ίδιας μορφής έργου με αυτό που απεντάχθηκε και με άλλα έργα στην περιοχή όπως την αντιμετώπιση των πλημμυρών που κατά τακτά χρονικά διαστήματα αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής μας.

Η Πρόεδρος της Τ.Κ. Αναρράχης
Ανδρεάδου Αρ. Βαρβάρα

Pin It

Αφήστε μια απάντηση