Δήλωση Στάθη Κωνσταντινίδη: «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη»

Δήλωση Στάθη Κωνσταντινίδη: «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη»

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Ενότητα-Συνεργασία κ. Στάθης Κωνσταντινίδης, κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση Γ.Βοσκόπουλου ότι ολοκλήρωσε το 90% των προεκλογικών του δεσμεύσεων, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να εκληφθεί η δήλωση του Δημάρχου ότι ολοκλήρωσε το 90% των προεκλογικών του δεσμεύσεων. Δεν ξέρω αν θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τη θλίψη που του προκαλεί η δημοσκοπική κατάρρευση ή αν πράγματι πιστεύει όσα λέει.
Επειδή όμως αρέσκεται σε βαρύγδουπες δηλώσεις θα του θυμίσω μία αντίστοιχη δική του προεκλογική δήλωση το 2014. Απολαύστε:
«Για τους ανησυχούντες για το μέλλον της Τηλεθέρμανσης τους διαβεβαιώνω ότι η χρηματοδότηση του έργου είναι απολύτως διασφαλισμένη, καθώς και η ιδία συμμετοχή και πως στο τέλος του 2015 θα έχει ολοκληρωθεί το έργο.
Το χειμώνα του 2016, φίλες και φίλοι, η θέρμανσή μας θα είναι από την ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ. Ας αφήσουμε επομένως τις γκρίνιες και ας είμαστε χαρούμενοι και ευτυχείς για το ότι, στην πιο δύσκολη οικονομικά περίοδο που διανύει η χώρα μας, πετύχαμε αυτό που άλλοι ακόμα θα ονειρεύονται».
Δυστυχώς γι΄ αυτόν και μνήμη διαθέτουμε και κουτόχορτο δεν τρώμε.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση