Δημόσια έκφραση συγχαρητηρίων προς την ομάδα Καλαθοσφαίρισης του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»

Δημόσια έκφραση συγχαρητηρίων προς την ομάδα Καλαθοσφαίρισης του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»

Προς
Την Πρωταθλήτρια Ομάδα Καλαθοσφαίρισης Ανδρών Δυτικής Μακεδονίας
του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»
Φλώρινα

Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» εκφράζοντας τα αισθήματα χαράς και ηθικής ικανοποίησης που χαρίσατε σε όλους τους Φλωρινιώτες, με την επιτυχία σας, να στεφθείτε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ στο Πρωτάθλημα Α’ Ανδρών της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Μακεδονίας (ΕΚΑΣΔΥΜ) και να εξασφαλίσετε την άνοδο της ομάδας μας στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, σας συγχαίρει θερμά και σας ευχαριστεί.

Σας συγχαίρουμε όλους μαζί και τον καθένα ξεχωριστά, προπονητή, παίκτες, βοηθούς και συνοδούς, διότι καθ’ όλη τη διάρκεια πρωταθλήματος, αγωνιστήκατε ενωμένοι, σκληρά, έντιμα, αθλητικά, καθαρά.  

Σας συγχαίρουμε  όλους διότι, με τον αλτρουισμό σας, οι πάντες γνωρίζουν πως ήσασταν  άμισθοι και χωρίς ισχυρούς χορηγούς ή παράγοντες, πετύχατε το στόχο σας και κάνατε πραγματικότητα το όνειρό σας. Με αυτόν τον τρόπο δώσατε το καλύτερο παράδειγμα στη νέα γενιά και τη σύγχρονη ελληνική κοινωνία.

Σας ευχαριστούμε όλους σας, διότι, τιμήσατε και αναδείξατε τον τόπο μας, προσφέρατε χαρά και αισιοδοξία σε κάθε Φλωρινιώτη, ενώσατε τη μικρή μα δυνατή τοπική κοινωνία μας.

Εκ μέρους της μεγάλης Αριστοτελικής οικογένειας, δεχθείτε και πάλι, τα θερμά μας συγχαρητήρια.

Με ιδιαίτερη  τιμή
Το Δ.Σ. του ΦΣΦΑ

Pin It

Αφήστε μια απάντηση