Δύο αργυρά για τον Σ.Ο.Χ. Φλώρινας στους πανελλήνιους αντοχής και την Ελληνική αποστολή στο Μαύροβο

Με δύο αργυρά μετάλλια επέστρεψαν οι αθλητές του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμων Αντοχής. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε το 22 Σάββατο  και την Κυριακή 23 Μαρτίου στο χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια Νάουσας. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες και με λιγοστό χιόνι. Αθλοθετήθηκαν δύο αγωνίσματα, το Σάββατο διεξήχθησαν οι ατομικοί και ομαδικοί αγώνες ταχύτητας (Sprint) και την Κυριακή οι αγώνες ατομικοί και ομαδικοί απόστασης ατομικής χρονομέτρησης.

 

Ο Σύλλογος Ορειβασίας Χιονοδρομίας Φλώρινας συμμετείχε στους αγώνες με πολλές απουσίες λόγω σπουδών και …γρίπης. Συγκεκριμένα στον αγώνα συμμετείχαν οι : Η Μαρία Μπέλη στην κατηγορία των κορασίδων και ο Νοτίδης Εμμανουήλ στην κατηγορία των παίδων. Πολύ καλά ήταν τα αποτελέσματα και των δύο αθλητών του ΣΟΧ αφού η Μαρία Μπέλη πέτυχε δεύτερη πανελλήνια νίκη και τις δύο μέρες των αγώνων, ενώ ο Εμμανούηλ Νοτίδης πέτυχε αξιόλογη επίδοση στο σπριντ παρ’ ότι  ταλαιπωρούνταν από ίωση, που δεν του επέτρεψε την συμμετοχή στον αγώνα της Κυριακής.

Στο Μαύροβο έχει ήδη μεταβεί ελληνική αποστολή, στην οποία συμμετέχει η αθλήτρια του ΣΟΧ Μαρία Μπέλη και θα συμμετέχει στο βαλκανικό κύπελλο Δρ. Αντοχής τις 25 και 26 Φεβρουαρίου. Την αποστολή αποτελούν οι χιονοδρόμοι: Στυλιανή Γιαννακοβίτη, Γιώργος Αναστασιάδης, Νεφέλη Τίτα, Άγγελος Αντωνιάδης, Αχχιλέας Δρακωτός, Θωμάς Στεργίου, Μαρία Δήμητρα Τσιάρκα και Μαρία Μπέλη, ενώ συνοδός θα είναι ο ομοσπονδιακός προπονητής Νικόλαος Αναστασιάδης.

 

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές και τους γονείς τους καθώς επίσης και την προπονήτρια τους Παπακοσμά Βηθλεέμ για τα πολύ καλά αποτελέσματα και καλή επιτυχία σε όλη την αποστολή που θα συμμετέχει στους Διεθνείς αγώνες στο Μαύροβο. Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο site της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας: http://www.eox.gr.

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

 

Καράντζας Χ. Λάζαρος

Pin It

Αφήστε μια απάντηση