Ευχαριστήριο πένθους οικογένειας Μαβίδη Παναγιώτη

Ημ/νία Ανάρτησης: 2 Απριλίου, 2024

Ευχαριστήριο πένθους οικογένειας Μαβίδη Παναγιώτη

 Με βαθιά συγκίνηση και ευγνωμοσύνη, αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις βαθύτατες και ειλικρινείς ευχαριστίες μας σε όλους όσους παρέστησαν στην κηδεία του αγαπημένου μας Παναγιώτη Μαβίδη,  σε όσους απέστειλαν συλλυπητήρια μηνύματα και συμπαραστάθηκαν στο βαρύ μας πένθος για τον πρόωρο χαμό του, επισφραγίζοντας κατ’ αυτό τον τρόπο την εκτίμηση, το σεβασμό και την αγάπη που έτρεφαν για τον άνθρωπό μας.

Ιδιαιτέρως και ευσεβάστως ευχαριστούμε τους ιερείς και τους ψάλτες για την τιμή που επεφύλαξαν στον εκλιπόντα και στην οικογένειά μας, με την παρουσία και την ενεργό συμμετοχή τους στην Εξόδιο Ακολουθία του, που μας συγκίνησε βαθύτατα.

Θα θέλαμε, επίσης,  να εκφράσουμε τις θερμότατες ευχαριστίες μας προς τις πολιτικές και δημοτικές  αρχές που τίμησαν τη μνήμη του εκλιπόντος, τόσο με την παρουσία εκπροσώπων τους στην κηδεία όσο και με την αποστολή στεφάνων.

Ευχαριστούμε θερμά το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας,  το Δ.Σ. του Σωματείου του ΣΩ.Π Σπάρτακου ΑΗΣ Μελίτης,  το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων ΔΕΗ Ν. Φλώρινας Λυγκηστίς, το Δ.Σ της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας, το Δ.Σ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας και το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Νηπιαγωγείου Φλώρινας που τίμησαν με συλλυπητήρια ψηφίσματα το πρόσωπο του εκλιπόντος.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά όλους όσους κατέθεσαν στεφάνια ή έκαναν δωρεές στη μνήμη του, καθώς και τους συναδέλφους του, τους συγγενείς και όλους όσους στάθηκαν στο πλάι μας από την πρώτη στιγμή. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους φίλους του, που τον αποχαιρέτισαν με τους ήχους της λύρας που τόσο αγαπούσε. Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας.

Οι ευχές και οι προσευχές όλων αυτών που άγγιξε  στο πέρασμα της ζωής του, τον συνοδεύουν εκεί που βρίσκεται τώρα στο αιώνιο φως και στην αγκαλιά του Θεού. Αιώνια του η μνήμη!

Με εκτίμηση,

Η Οικογένεια του Μαβίδη Παναγιώτη

TAGGED: Παναγιώτης Μαβίδης, Φλώρινα,