Έναρξη λειτουργίας Εργαστηρίου Παραμυθιού από το Λύκειο των Ελληνίδων

Έναρξη λειτουργίας Εργαστηρίου Παραμυθιού

Με ιδιαίτερη χαρά το Λύκειο των Ελληνίδων, ανακοινώνει τη λειτουργία  του Εργαστηρίου Παραμυθιού, στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού!!!…
…… σε δρόμους των Παραμυθιών…
Κάθε βδομάδα και ένα Παραμύθι με αφήγηση, με εικονογράφηση επιλεγμένων σκηνών, με δραματοποίηση(δραματικό παιχνίδι), με συγγραφή σημαντικών εννοιών και δημιουργία ενός λεξικού και αυτοσχέδιων ιστοριών (τα παιδιά γίνονται συγγραφείς)!!!
Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να επεξεργαστούν και να παρουσιάσουν εκθέσεις εικονογραφημένων σκηνών από κάποια παραμύθια ή μικρά θεατρικά δρώμενα ή να κάνουν συλλογή παραμυθιών ή ακόμα και εκπομπές στο τοπικό ραδιόφωνο!!!

Είναι μια πρωτότυπη, μοναδική και πολύ δημιουργική πρωτοβουλία!!! Εγγύηση για το θετικό αποτέλεσμα αποτελεί η παρουσία της μοναδικής παιδαγωγού και έμπειρης «παραμυθατζού» Δόξας Κωτσαλίδου. Τις αξίζουν θερμές ευχαριστίες για την εθελοντική και ανιδιοτελή προσφορά της στο εγχείρημα!!!

Καλούμε όλους τους γονείς στην ενημερωτική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα του Συλλόγου Μοναστηριωτών, Ολυμπιάδος 2.

Η Πρόεδρος του ΔΣ                                                           Η  Γεν. Γραμματέας

Γκόλνα Χριστίνα                                                                 Ιωάννα Γιούρση

 

Pin It

Αφήστε μια απάντηση