Εγγραφές στο Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο της Φλώρινας

sxoleio-deyteris-eykairias1

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΕΠΑΛ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σας δίνουμε τώρα τη μεγάλη ευκαιρία της ζωής σας και σας προτείνουμε να φοιτήσετε στο νεοϊδρυθέν (ΦΕΚ 383 τ.Β’ /18-02-2014) ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ της Φλώρινας, που θα λειτουργήσει για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2014, στην πόλη της Φλώρινας.
Το νέο ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ είναι το σχολείο που η έμπνευση έγινε όνειρο, το όνειρο επιδίωξη, στόχος, αγώνας, προσπάθεια και η προσπάθεια πραγματικότητα. Δίνουμε λύση και διέξοδο στην επαγγελματική σας αποκατάσταση και την καταπολέμηση της ανεργίας που μαστίζει την περιοχή μας.
Ο Νομός μας είναι κατ’ εξοχήν ενεργειακός, γι’ αυτό και σας περιμένουμε άμεσα για να σας υποδείξουμε και να σας βοηθήσουμε στις επιλογές που έχετε για την εγγραφή σας, ανάμεσα σε πέντε (5) δυναμικούς τομείς που περιλαμβάνουν δεκαπέντε (15) σύγχρονες, μοντέρνες και περιζήτητες ειδικότητες, που θα αξιοποιήσουν τις δεξιότητές σας, θα αναδείξουν τις δυνατότητές σας πολλαπλασιάζοντας τις ευκαιρίες για εύρεση αξιοπρεπούς εργασίας.
1. ΤΟΜΕΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Ειδικότητες:
Α) Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής
Β) Τεχνικός Η/Υ και Δικτύων Η/Υ
Γ) Τεχνικός Εφαρμογών Λογισμικού

2. ΤΟΜΕΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ
Ειδικότητες:
Α) Τεχνικός Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων και Κατασκευών
Β) Τεχνικός Μηχανικός Θερμικών Εγκαταστάσεων και Μηχανικός Τεχνολογίας Πετρελαίου
Γ) Τεχνικός εγκαταστάσεων Ψύξης, Αερισμού και Κλιματισμού
Δ) Τεχνικός Οχημάτων
Ε) Τεχνικός Μηχανοσυνθέτης Αεροσκαφών
3. ΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ
Ειδικότητες:
Α) Τεχνικός Ηλεκτρονικών και Υπολογιστικών Συστημάτων
Β) Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων και Δικτύων
Γ) Τεχνικός Αυτοματισμού
Δ) Τεχνικός Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών

4. ΤΟΜΕΑΣ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ
Ειδικότητες:
Α) Σχεδιαστής Δομικών Έργων και Γεωπληροφορικής

5. ΤΟΜΕΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ
Ειδικότητες:
Α) Τεχνικός Διαχείρισης Ανακύκλωσης
Β) Τεχνικός Ελέγχου Ρύπανσης και Εγκαταστάσεων Αντιρρύπανσης.

Στοχεύουμε αποφασιστικά στην επιτυχία για την επαγγελματική σας αποκατάσταση με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και ένα εκλεκτό επιτελείο αξιόλογων εκπαιδευτικών, που θα σας προσφέρει γνώση, εξειδίκευση και εμπειρία για να μπορέσετε να διεκδικήσετε δυναμικά, ως καταξιωμένοι πτυχιούχοι και εξειδικευμένοι επαγγελματίες μια αξιόλογη θέση στην αγορά εργασίας, για μια καλή σταδιοδρομία και ένα λαμπρό μέλλον στον ιδιωτικό ή δημόσιο τομέα.
Δυνατότητα φοίτησης έχουν όλοι όσοι έχουν τελειώσει το Γυμνάσιο ή άλλο σχολείο π.χ. ΤΕΛ – ΤΕΣ – ΤΕΕ – ΕΠΑΣ – ΕΠΑΛ – ΓΕΛ – ΟΑΕΔ κλπ… Δεν υπάρχει όριο ηλικίας στις εγγραφές. Υπάρχει δυνατότητα λήψης απολυτηρίου λυκείου και πτυχίου εξειδίκευσης.
Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να φοιτήσουν στο Εσπερινό ΕΠΑΛ να κάνουν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα την εγγραφή τους για να οργανωθούν τα ανάλογα τμήματα. Το νέο σχολείο θα λειτουργήσει στους χώρους της ΕΠΑΣ Φλώρινας – 3ο ΓΕΛ – ΙΕΚ – ΣΕΚ Φλώρινας.
Πληροφορίες – Εγγραφές
Καθημερινά 16:30 – 19:00
Τηλ. 2385044733 – Γραφείο ΕΠΑΣ

Pin It

Αφήστε μια απάντηση