Ενημέρωση από τον ΑΣΕΠ Αμυνταίου για την ανοιχτή συνεδρίαση την Τρίτη 16-06-2020

Ο ΑΣΕΠ Αμυνταίου ενημερώνει για την ανοιχτή συνεδρίαση την Τρίτη 16-06-2020

Παρακαλούνται οι φορείς που θα παρευρεθούν στην Ανοιχτή Συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16-06-2020  στις 2:00 μμ στα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ευρύτερης Περιοχής Αμυνταίου, παρουσία αξιωματούχων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, να συμμετέχουν με δύο εκπροσώπους το ανώτερο, λόγω της πανδημίας του Κορονωιού και των μέτρων προστασίας που είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε.

Η Αίθουσα Συνεδριάσεων του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ευρύτερης Περιοχής Αμυνταίου θα πληροί τις προδιαγραφές χωροθέτησης που απαιτεί ο νόμος και στην είσοδο θα υπάρχουν αντισηπτικά και μάσκες, καθώς θα γίνεται και καταγραφή όσων θα συμμετέχουν.

Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι που θέλουν να συμμετάσχουν για να θέσουν τα προβλήματα ή τις απόψεις τους, μπορούν να το κάνουν. Οι τοποθετήσεις όλων των εκπροσώπων της περιοχής μας, αλλά και οι απαντήσεις των στελεχών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων θα καταγραφούν, θα αναρτηθούν στο διαδίκτυο και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της περιοχής μας προς ενημέρωση όλων των παραγωγών.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση.

Pin It

Αφήστε μια απάντηση