Ενημέρωση στην Π.Ε. Φλώρινας για την πορεία του έργου κατασκευής αρδευτικών δικτύων Τριανταφυλλιάς από την Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Έργων & την ανάδοχο εταιρία.

Ημ/νία Ανάρτησης: 13 Οκτωβρίου, 2022

Ενημέρωση για την πορεία του έργου «κατασκευής αρδευτικών δικτύων Τριανταφυλλιάς» είχαν σήμερα Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022 ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Σωτήρης Βόσδου και ο Δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης από στελέχη της Ειδικής Υπηρεσίας Δημοσίων Έργων Μακεδονίας Ηπείρου και Θράκης και την ανάδοχο εταιρία.

Υπενθυμίζεται ότι η κατασκευή των αρδευτικών δικτύων θα δημιουργήσει νέες συνθήκες για την αγροτική παραγωγής της περιοχής. Ο προϋπολογισμός της σύμβασης ανέρχεται σε 24.179.817,53 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο προϊστάμενος της ΕΥΔΕ ΜΗΘ Γεώργιος Τσεσμελής, η προϊσταμένη του  ΤΚΕ – ΕΥΔΕ ΜΗΘ Ιωάννα Ευσταθοπούλου, ο επιβλέπων μηχανικός της ΕΥΔΕ ΜΗΘ Ευστράτιος Ντομουτσόγλου, η επιβλέπουσα μηχανικός της ΕΥΔΕ ΜΗΘ Αθηνά Παναγιωτίδου, το τοπικό στέλεχος της ΕΥΔΕ Μακεδονίας  Χρυσούλα Μάντση και ο Γεώργιος Αγγελάκης εκπρόσωπος της ΕΤΕΘ, αναδόχου εταιρίας του έργου.

TAGGED: Φλώρινα,