Ενημερωτική Ημερίδα για τους Κτηνοτρόφους της Π.Ε. Φλώρινας την Τρίτη 01 Σεπτεμβρίου 2020

Ενημερωτική Ημερίδα για τους Κτηνοτρόφους της Π.Ε. Φλώρινας την Τρίτη 01 Σεπτεμβρίου 2020

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σας προσκαλεί σε ενημερωτική ημερίδα που αφορά την κτηνοτροφία της Περιφέρειας.

Θέματα της ενημερωτικής ημερίδας είναι:

1. Η ενημέρωση σχετικά με το έργο COMPLETE
Το έργο COMPLETE υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας Interreg Ελλάδα-Αλβανία και στοχεύει στην ανάπτυξη και εφαρμογή καινοτόμων λύσεων που μπορούν να ενσωματωθούν στα συστήματα διαχείρισης των εκτροφών μηρυκαστικών, με σκοπό τη βελτίωση της υγείας και της παραγωγικότητας των ζώων, τη βελτίωση της ποιότητας και της ασφάλειας των παραγόμενων προϊόντων με ταυτόχρονη μείωση του περιβαλλοντολογικού αποτυπώματος.

2. Να δοθούν χρήσιμες συμβουλές για τη πρόληψη της μόλυνσης των ζώων από τον ιό του καταρροϊκού πυρετού μέσω της καταπολέμησης των σκνιπών
Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί από κτηνιάτρους του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής ΠΔΜ και του Τμήματος Κτηνιατρικής ΠΕ Φλώρινας.

01.09.2020, Lingos Hotel (Roof Garden), 11:30 π.μ.

 

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας

Γεώργιος Κασαπίδης

Το έργο «Competitive livestock entrepreneurship and health protection for sustainable rural economic development (COMPLETE)» συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από εθνικούς πόρους των χωρών που συμμετέχουν στο Interreg ΙΡΑ CrossBorder Cooperation Programme «GreeceAlbania 2014 – 2020».

 

Pin It

Αφήστε μια απάντηση